Учасники будівництва швидкомонтованих будівель.

Учасники будівництва швидкомонтованих будівель.
27-01-2022

Швидкомонтоване будівництво, як і будь-який інший метод, вимагає дотримання певних норм і стандартів, щоб технологія могла розкрити весь свій потенціал і будівля була довговічною та експлуатувалась без будь-яких проблем.

Розглядаючи питання, хто ж зобов'язаний брати участь у будівництві швидкомонтованих будівельних об'єктів, що так само має свої стандарти, можна посилатися на законодавство.

Згідно з ДБН А.3.1-3-94, будь-який об'єкт нерухомості, який оформляється за МБУ та Пр, не може будуватися та вводитися в експлуатацію, якщо відсутній хочаб один з учасників будівництва, а саме:

1) Замовник – юридична або фізична особа, що видає замовлення на будівництво, укладає договір підряду про виконання робіт на будівництві об'єктів, контролює хід його виконання, приймає та оплачує виконані роботи.

Функції:

2) Генпроектувальник – юридична особа будь-якої форми власності, укладає договір підряду на проектування об'єктів, відповідно до встановлених у ньому умов виконує роботи та передає їх замовнику.

Функції:

3) Генпідрядник – юридична особа будь-якої форми власності, укладає договір підряду на будівництво об'єктів, відповідно до встановлених у ньому умов виконує роботи та передає їх замовнику.

Функції:

4) Технагляд – це фізична особа, яка має кваліфікаційний сертифікат, виданий ДАБІ.

Функції:

Будівельна компанія «Viton» готова запропонувати свої послуги як генпідрядник і генпроектувальник, дотримуючись всіх правил і норм. Наявність фахівців, багаторічного стажу та портфоліо компанії говорить про серйозність своєї діяльності та гарантує високу якість будівництва будівель будь-якого призначення у стислий термін.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини