Ангар із сендвіч-панелей: переваги та недоліки.

Ангар із сендвіч-панелей: переваги та недоліки.
01-12-2020

Швидкомонтовані металеві будівлі є зараз вигідною альтернативою капітальним спорудам.

Маючи масу переваг, вони повсюдно витісняють звичні раніше споруди з цегли та бетону.

Звичайно, житло в такий спосіб не побудувати, а от торгові, спортивні, виставкові, складські приміщення, тимчасові офіси, майстерні – так, бо це сучасно, естетично, швидко та економічно обґрунтовано.

Одна із сфер, де швидкобудуюємі споруди будуються дуже активно – це сільське господарство. Усі напрями аграрного сектора: тваринництво, птахівництво, вирощування та зберігання овочів та фруктів, а також забезпечення збереження дорогої сільгосптехніки та інші види діяльності потребують приміщень, які швидко будуються та швидко окупаються. При цьому відповідають усім вимогам щодо протипожежного захисту, контролю температурного режиму, вологи та інших параметрів.

Компанія Viton здійснює будівництво ангарів з металоконструкцій будь-якого призначення, які відповідають усім вимогам замовника.

Крім уже названих, до переваг такого типу будов також належать:

Що стосується недоліків, то у швидкозведених ангарів їх практично немає. Головний – значно менший у порівнянні з капітальними будинками термін експлуатації. Декілька століть, як можуть цегляні або бетонні будинки, вони не простоять. Але таких вимог до ангарів і не висувають. Ще є побоювання, що вони не витримають підземних поштовхів та ураганних вітрів, але оскільки в наших широтах такі природні катаклізми не трапляються, то й брати до уваги їх не будемо.

Швидкомонтовані ангари із сендвіч-панелей від компанії Viton – це надійні споруди, які допоможуть оптимізувати витрати, що особливо актуально при становленні бізнесу.

Використовуючи якісні металоконструкції для будівель, що швидко зводяться, мають низьку металоємність, які потім обшиваються легкими сендвіч-панелями, ми збудуємо, залежно від призначення, будь-який з існуючих видів ангарів:

Можна констатувати, що зведення ангарів із сендвіч-панелей – популярний сьогодні спосіб будівництва виробничих приміщень з невеликими, порівняно з капбудівництвом, витратами та набагато більшими перевагами. Компанія Viton має всі необхідні ресурси для виконання цієї роботи з максимально вигідними для замовника умовами.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини