Швидкомонтовані каркасні будівлі з металоконструкцій: переваги.

Швидкомонтовані каркасні будівлі з металоконструкцій: переваги.
12-06-2019

Перспективним напрямом будівництва є швидкобудуюємі каркасні будівлі.

Метод широко застосовується для промислових завдань та зайняв міцні позиції у приватному будівництві.

Серед головних переваг - простота і висока швидкість зведення відповідно до експлуатаційних характеристик зазначеним у проекті, а також економічна доцільність.

Швидкомонтована будівля на металокаркасі: плюси технології

Створюючи оптимальні умови для старту та масштабування бізнесу, власник стикається з вагомою перешкодою – великі витрати на будівництво, тривале зведення об'єкта та, як наслідок, повільна окупність. Щоб уникнути простоїв через несприятливі кліматичні умови і затримки з поставками будматеріалу, все більше замовників вибирають формат будівлі, що швидко зводиться на металокаркасі.

ШМБ – вигідна альтернатива методу традиційного будівництва, капітального ремонту та реконструкції старих споруд. Технологія оптимальна для будівництва складів, ангарів, сховищ, СТО, приміщень для спортивних заходів та ведення комерційної діяльності. Переваги методу полягають у можливості заощадити та прискорити запуск бізнесу.

Економічність

Експлуатаційні переваги

Незважаючи на менші темпи розвитку галузі ШМБ в Україні, напрямок впевнено рухається до провідних позицій. Певною мірою це пояснюється зростанням запитів від власників торгових точок, виробничих цехів, сільськогосподарських підприємств тощо.

Щоб прорахувати вартість будівництва ШМБ, скористайтесь калькулятором на сайті проектно-будівельної компанії Viton. Ми виконаємо розрахунок і надішлемо його на електронну пошту.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини