Будівництво складів: який матеріал використовуватиме прискорення та здешевлення роботи?

Будівництво складів: який матеріал використовуватиме прискорення та здешевлення роботи?
29-08-2019

Необхідність у складських приміщеннях виникає на різних етапах ведення бізнесу.

Що краще: орендувати склад чи все ж таки мати свій?

Сучасні технології будівництва БВЗ схиляють шальки терезів на користь будівництва власного складу.

Аргументи, з якими не посперечаєшся, особливо коли ви дізнаєтесь, скільки коштує проектування складу в нашій компанії:

Виробничим та торговим підприємствам потрібно зберігати та сортувати вироблені та придбані товари.

Складське приміщення має відповідати багатьом вимогам: бути функціональним, зручним, безпечним, довговічним та зручним в обслуговуванні. Крім цього, не останнє місце посідають питання енергозбереження та зниження шуму. Все цим вимогам задовольняють складські приміщення, які проектують та будують модульним та каркасним способом з використанням металоконструкцій та сендвіч-панелей.

На зміну бетонним та цегляним будівлям, складним у будівництві через велику вагу будівлі та потребує ґрунтовного фундаменту, прийшли зручні та швидкі у складанні, полегшені металоконструкції та нові утеплювачі, матеріали для зведення стін. Слід також врахувати, що будівлі, збудовані за новими технологіями швидкого зведення будівель, мають привабливий зовнішній вигляд, довше не потребують витрат на поточний та капітальний ремонт. Каркасні склади зводять із металевого профілю, який може забезпечити максимальну міцність конструкції за мінімальних витрат матеріалу. І відповідно зменшити вартість будівництва.

Особливістю будівництва є відмова від використання зварювання. Всі конструкції скріплюються болтами, що дозволить значно прискорити процес збирання. Для будівництва стін та покрівлі, які покликані захистити вміст складу від зовнішніх атмосферних впливів, можна використовувати профлисти. Але вони вимагають додаткового продумування на етапі проектування та будівництва складів варіанта утеплення. Тому найоптимальнішим варіантом для стін вашого складу стануть сендвіч-панелі. Даний матеріал виконаний з двох шарів профільного металу із зовнішнім полімерним покриттям; середній шар - утеплювач, в якості якого можна використовувати пінополістерол, мінвата, інші матеріали.

Компанія Viton має ряд можливостей, які дозволять вам в найкоротші терміни отримати готовий склад, що швидко зводиться за ціною, яка приємно вас здивує.

Компанія може:

Якщо вам потрібно вирішити питання щодо будівництва складських приміщень, пропонуємо вам довірити вирішення цих питань нам.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини