Швидкомонтовані склади з металоконструкцій на болтових з'єднаннях від генпідрядника «Вітон».

Швидкомонтовані склади з металоконструкцій на болтових з'єднаннях від генпідрядника «Вітон».
28-03-2019

В умовах підвищення розцінок на оренду приміщень та вартість будівництва питання про зведення недорогих, якісних, енергозберігаючих та довговічних приміщень для здійснення бізнес-проектів стає все більш актуальним.

Найбільшою популярністю користуються швидкобудуюємі склади з металоконструкцій.

І для цього є об'єктивні причини:

Компанія ТОВ VITON — один із лідерів сектору швидко монтованих будівель із каркасних конструкцій на вітчизняному ринку — здійснює проектування та будівництво складів, сільськогосподарських споруд, СТО, торгових та розважальних площ та інших об'єктів. Ми пропонуємо перевірені проекти арочних, полігональних, прямостінних та шатрових складів, а також готові розробити оригінальний проект за вашими побажаннями. Зосередження в одних руках відповідальності за повний цикл робіт - проектування, постачання матеріалів, виробництво та монтаж, що заощаджує ваші гроші, час та нерви. Компанія зводить склади з металоконструкцій на болтових з'єднаннях, що спрощує складання та значно зменшує тривалість монтажних робіт. А економія часу – це економія вкладень.

ТОВ VITON – гарантія якості

Розробляючи типові та оригінальні проекти швидкозведених складів, наші фахівці враховують усі вимоги технології будови та безпеки, прораховують усі вузли, забезпечуючи герметичність будови.

Ми використовуємо новітні технології монтажу, а головне – міцні та якісні матеріали:

Монтаж виробляють досвідчені співробітники. При цьому використовується найновіше обладнання та сучасні технології.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини