Будівництво прямостінних ангарів: на що звернути увагу під час монтажу – ТОВ «Вітон».

Будівництво прямостінних ангарів: на що звернути увагу під час монтажу – ТОВ «Вітон».
27-07-2020

Розвиток сільського господарства зробило затребуваним будівництво ангарів для зберігання сільгосптехніки.

Відмінним варіантом є надійні і довговічні споруди, що швидко зводяться.

Якщо потрібний ангар для сільгосптехніки, отримати консультацію та замовити послуги можна у компанії Viton.

Прямостінні ангари - зручний і швидкомонтований об'єкт, побудувати який можна в 3-4 рази швидше і набагато дешевше, ніж при використанні інших технологій. В середньому, залежно від конструктивних особливостей, потрібно не більше 2-3 місяців виготовлення та монтаж конструкцій.

Прямостінний ангар є найпопулярнішим і найпоширенішим варіантом при будівництві складу. Його переваги – збільшена корисна площа та стійкість конструкції, можливість встановлення крана всередині приміщення, а також утеплення об'єкта.

Висока швидкість будівництва дозволяє швидше запустити ангар в експлуатацію, а велика кількість архітектурних рішень дозволяє втілювати в життя будь-яку вимогу замовника.

Монтаж ангарів: основні моменти

Будуючи швидкобудуюємі ангари, увагу потрібно звернути на правильний розрахунок навантаження на конструкцію. При цьому враховується призначення, місце встановлення та регіон експлуатації ангару, виходячи з яких визначається міцність та жорсткість конструкції.

Будова повинна витримувати вітрові та снігові навантаження, а також успішно експлуатуватись для виробничих та інших потреб. При запланованих збільшених механічних впливах несучі конструкції додатково закріплюються вертикальними опорами.

Монтаж ангарів здійснюється на основі металокаркасу, деталі якого закріплюються між собою болтами та анкерами. Такий тип складання є особливістю монтажу даних конструкцій і дозволяє швидко встановлювати та демонтувати будівництво.

Конструкція може збиратися на будь-якому фундаменті (стрічковому, пальовому, стовпчастому). Найчастіше будівництво ведеться із застосуванням двотаврового профілю. Ця конструкція, що несе, витримує невеликі та середні навантаження. Якщо потрібна потужніша будівля, застосовують зварний профіль.

Стіни ангару найчастіше зроблені із сендвіч-панелей. Зверху монтується двосхилий або арковий покрівля. Може використовуватись профнастил або інший покрівельний матеріал. Терміни монтажу багато в чому залежить від необхідності додаткового утеплення будівлі.

Якщо цікавить будівництво прямостінних споруд, замовити ангар під сільгосп техніку можна в компанії Viton. Великий досвід, наявність необхідних інструментів та бригада грамотних професіоналів дозволяють нам будувати швидко та якісно. Звертайтесь!

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини