Технологія ШМБ із використанням гофрованих sin-балок від «Вітон».

Технологія ШМБ із використанням гофрованих sin-балок від «Вітон».
14-04-2018

У наші дні як ніколи актуальні рядки старої дитячої пісні: «що нам коштує будинок збудувати, намалюємо – житимемо».

Йтиметься про велике будівництво, в ході якого навіть звичайна споруда фундаменту займає досить довгий час.

Але ми розкриємо секрети, як побудувати будівлю понад 1000м2 всього за 2 місяці, а конкретніше про технологію ШМБ.

У житті можуть виникнути непередбачувані обставини, коли максимально швидке будівництво комерційної чи виробничої будівлі буває вкрай необхідним. У такому разі на допомогу приходить популярна нині технологія ШМБ.

Використовуючи таку технологію, можна спорудити споруди від 1000м2 до безмежного розміру комерційної, виробничої, спортивної або сільськогосподарської будівлі. В основі цього будівництва знаходиться SIN-балка (Гофробалка). Гофробалка є повністю готовою, закінченою конструкцією, що складається з двох полиць і гофрованої стінки між ними від 2 мм до 3 мм. Ця конструкція витримує велике навантаження та за рахунок гофрованої стінки, легше до 20%. Після замовлення ви отримуєте самостійне приміщення, виготовлене в умовах заводського збирання. Відразу ж після доставки на будівельний майданчик із заводу їх можна починати монтувати на підготовлені подушки фундаменту.

Технологія ШМБ є міцним металокаркасом, виготовленим з металоконструкцій і обшитим сендвіч панелями. Панелі вже мають облицювання, що складається з 2 сталевих листів товщиною 0,5 мм, між ними утеплювач із захистом від вологи.

Беручи до уваги той факт, що блокові конструкції мають відносно малу вагу, можна стверджувати, що будівлі, побудовані з них, не вимагають масивного та важкого фундаменту. Особливості конструкції та габаритів Гофробалок дозволяють без особливих зусиль транспортувати їх безпосередньо на місце збирання. Будинки мають великий термін служби. Крім того, споруди ШМБ можна розбирати та збирати не один раз. Складання будівлі в другий і наступний рази не складе труднощів, оскільки вони, як правило, будуються відповідно до певних стандартів і монтуються тільки на болтових з'єднаннях.

Використовуючи технологію ШМБ, можливо зібрати високі, двох або триповерхові будівлі, а також будівлі господарські, громадські, виробничі та адміністративні. Залежно від призначення споруди, вони будуть обладнані необхідними комунікаціями, але такі роботи компанія Вітон не проводить, а запрошує субпідрядників або замовник сам підписує договір з компаніями, яким довіряє, для проекту та монтажу: водопроводу, вентиляції, каналізаційної системи. Така будівля нескладно підключити до будь-якої з відомих інженерних систем.

Незважаючи на те, що така технологія швидкого будівництва має низку незаперечних переваг, не варто порівнювати її з капітальним будівництвом. У тому випадку, якщо все ж таки прийнято рішення зводити споруду за технологією ШМБ, необхідно звернути пильну увагу на генпідрядника. Він зобов'язаний надати всі необхідні документи, а також повністю здійснити весь цикл робіт.

Компанія Вітон, впевнена у своєму прозорому ціноутворенні, і ми готові підказати замовнику, на що звернути увагу за проектом і де знаходяться підводні камені.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини