Сучасне будівництво торгових центрів та СТО.

Сучасне будівництво торгових центрів та СТО.
22-08-2021

З 50-х років минулого століття, у світ запровадили технологію, що конкурує з капітальними видами зведення будівель, маючи свої незаперечні переваги перед ними.

Вона несе в собі назву – швидкомонтовані будівлі. Дозволяє в рази скоротити фінансові витрати та отримати комфортне, презентабельне, тепле приміщення у максимально стислий термін.

Займатися будівельними роботами можна будь-якого сезону і на будь-яких типах ґрунту, роблячи каркасні споруди такими привабливими на вітчизняному ринку.

Генпідряд компанія «Вітон» знає, як задовольнити інтереси кожного замовника, маючи у своєму «арсеналі»: інноваційні та якісні матеріали, кваліфікованих досвідчених спеціалістів, прозорі та демократичні ціни, гарантії та сертифікати.

Різновиди будівель

Займаємось зведенням різних видів швидкомонтованих каркасних будівель всіх напрямків та конфігурацій, серед яких:

Це не весь перелік об'єктів, будівництвом яких займається Вітон. Актуальними та перспективними напрямами робіт також будуть будівництво торгових центрів та СТО на основі металоконструкцій з облицюванням із сендвіч-панелей та інших сучасних матеріалів.

Торгові центри

Будівництво торгових центрів можна вважати одним із найпривабливіших варіантів вкладення інвестицій. Але такий результат вимагає грамотного проектування, правильного виконання земельних робіт, встановлення якісного фундаменту, зібрання каркасу з металоконструкцій, огорожі покрівлі та стін по документації.

Будівництво автосервісу

Високі вимоги до експлуатаційних характеристик станцій технічного обслуговування можуть завдати проблем власнику по відношенню до контролюючих органів при неправильному будівництві та помилок у проектуванні. Специфіка цієї діяльності передбачає і високий рівень пожежної безпеки. Це стосується й інших видів автобізнесу: автозаправних станцій, станцій самообслуговування, центрів продажу автозапчастин та інші.

Переваги ШМБ

При виконанні всіх обов'язкових вимог тієї чи іншої будівлі, технологія каркасного будівництва знаходить незаперечні плюси, наприклад перед цегляними або бетонними аналогами.

Серед них:

Заповнюйте форму зворотного зв'язку, і Генпідряд компанія «Вітон» створить для вас найкращі умови для мінімізації інвестицій, загальної взаємодії, якнайшвидшого зведення та майбутнього обслуговування будівлі. 

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини