Особливості зведення будівель із залізобетону площею від 500м2 - ТОВ Вітон.

Особливості зведення будівель із залізобетону площею від 500м2 - ТОВ Вітон.
21-10-2020

Сьогодні у будівельній сфері на лідируючі позиції активно виходять технології зведення швидкомонтованих будівель (ШМБ).

Вони дають можливість відмовитися від облаштування складних фундаментів, використання важкої будівельної техніки, знизити трудомісткість процесу та суттєво скоротити терміни будівництва будівель та споруд.

Основою технологій ШМБ є будівництво металокаркасів, які виготовляють наперед, а монтують безпосередньо на будівельному майданчику.

При замовленні ШМБ можна купити металоконструкцію та зводити будівлю власними силами, а можна вдатися до допомоги професіоналів, які виконають усі роботи та підготують об'єкт «під ключ». Другий варіант більш кращий, тому що досвідчені проектувальники та будівельники враховують найменші нюанси, які при зведенні конструкцій буває досить багато.

Необхідно:

Які технології використовують для будівництва будівель понад 500м2?

Технології ШМБ дозволяють проектувати та будувати будівлі, які максимально відповідають умовам та вимогам замовника. Під час проектування можна збільшувати прольоти, індивідуально планувати геометрію приміщення, передбачити прокладання інженерних систем, утеплення будівлі тощо.

Найбільшою популярністю серед об'єктів БМЗ є:

Легкі модульні будинки.

Збірні каркасні будинки.

Професіоналізм – гарантія якості та довговічності

Будівлі та споруди з металоконструкцій мають зводити люди, які мають необхідні для цього професійні знання та досвід. Тільки в цьому випадку можна отримати надійний та довговічний об'єкт.

Професіонали за лічені тижні зможуть звести об'єкт будь-якої складності та будь-якого призначення завдяки застосуванню інноваційних технологій та використанню сучасних будівельних матеріалів, що мають покращені параметри та характеристики. При цьому готова будівля буде надійною, безпечною і матиме відмінні експлуатаційні характеристики.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини