Основні типи швидкомонтованих зерносховищ.

Основні типи швидкомонтованих зерносховищ.
13-09-2021

У питанні будівництва зерносховищ стоять економія коштів із збереженням усіх експлуатаційних властивостей та максимально швидка окупність.

Реалізація таких аспектів турбує як аграрні компанії, так і фермерів-початківців, особливо якщо великі витрати не входять до їхніх найближчих планів. Стереотипи про існування тільки стандартних капітальних будов і про те, що вони можуть стоїть ціле становище - не виходитимуть з голів багатьох людей ще довгі роки.

З розвитком технологій почали з'являтися все нові і нові методи будівництва, що різняться між собою характеристиками. Зерносховище – важливий об'єкт у сільському господарстві, що дозволяє мінімізувати транспортні витрати і зберігати свій урожай до певних періодів, будь то підвищення вартості продукції або очікування моменту використання зернових культур як сировини. Тому і вибір оптимального способу зведення такої будівлі є обов'язковим.

На сьогоднішній день однією з найдоцільніших технологій будівництва є швидкомонтовані будівлі. Коли традиційні стаціонарні зерносховища з цегли або бетону залишають фермера з копійками, складання каркасної будівлі відбувається в максимально стислі терміни і з економією інвестицій до 50-70%.

Подібна споруда не впливає на порушення певних норм та стандартів, серед яких:

Генпідряд компанія «Viton» спеціалізується на монтуванні та возведенні будівель швидкомонтованого типу від 1000 квадратних метрів з використанням сендвіч-панелей як облицювальний матеріал. Причинами їх вибору стали низька теплопровідність, швидкість збирання та легкість. Роботи із сендвічами можна вести бригадою з 10 осіб, цілий рік і без залучення спецтехніки. Їхня міцність також не поступається іншим аналогічним матеріалам, роблячи сендвіч-панелі справді досягненням наших днів.

Роблячи висновки, можна з упевненістю стверджувати, що наявність зерносховища може не лише оптимізувати ваш бізнес, а й допомогти у його розвитку, якщо поставитися до цього питання грамотно та зберігати всі правила та норми будівництва.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини