Будівництво складів класу А з металоконструкцій та сендвіч-панелей у Києві та Україні.

Будівництво складів класу А з металоконструкцій та сендвіч-панелей у Києві та Україні.
09-12-2022

Наявність сучасних якісних складів забезпечить ефективну роботу підприємства.

Від непристосованих складських приміщень та колишніх радянських складів їх відрізняє обладнання сучасною технікою, організація системи управління та обслуговування.

Рівень складської логістики, умови зберігання вантажу, ступінь механізації та інші критерії визначають клас складського приміщення.
Найпопулярнішою та найактуальнішою шкалою оцінки складу є версія Knight Frank – будівництво складів класу А проводиться згідно з її нормами.

Будівництво складів А класу Knight Frank: вимоги до приміщення

Умовно вважається, що склад класу А максимально оснащений та адаптований до навантаження та вивантаження товару, ведення іншої складської діяльності.

Ефективна логістика можлива завдяки дотриманню під час будівництва складу класу А низки вимог:

Бажані, але не обов'язкові автономні теплова та електростанція, можливість обліку доступу співробітників та залізнична гілка.

Будівництво складів класу А: можливості для замовника

Будівництво швидкомонтованих будівель промислового значення дозволяють знизити витрати на реалізацію проекту і виконати його в найкоротший термін. Будівництво складів з металоконструкцій – універсальне вирішення завдання щодо організації складського приміщення. На етапі складання техдокументації визначається склад металоконструкцій згідно з вимогами до приміщення.

Мобільність, можливість трансформації та демонтажу будівлі, сумісність з інженерними системами робить БМЗ оптимальним варіантом.

Дізнайтесь розрахунок будівництва утеплених складів на сайті проектно-будівельної компанії Viton.
Ми прорахуємо вартість проекту та надішлемо його на електронну пошту.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини