Енергоефективність швидкомонтованих будівель з сендвіч-панелей і ЛСТК від генпідрядника «Вітон».

Енергоефективність швидкомонтованих будівель з сендвіч-панелей і ЛСТК від генпідрядника «Вітон».
28-03-2019

Швидкісне будівництво будівель з ЛСТК та сендвіч-панелей - справжній переворот у цій галузі промисловості.

Такі споруди найчастіше з великим успіхом замінюють будівлі з дерева, бетону або цегли. Причина цього – чудові властивості будівельних матеріалів.

Легкі сталеві тонкостінні конструкції (ЛСТК) – найбільш оптимальний варіант зведення каркасних приміщень найрізноманітнішого призначення: складів та тваринницьких комплексів, виставкових, ярмаркових та розважальних приміщень, автосалонів, СТО тощо. Швидкомонтовані будівлі з легких металоконструкцій, в першу чергу, економлять час і гроші замовників будівництва.

Переваги матеріалу ЛСТК:

Скептики висловлюють думку, що «тонкі стіни» не будуть достатньо міцними, можуть зігнутися і зламатися під навантаженнями (наприклад, рясним снігопадом) або пропускатимуть холодний вітер чи вологу. Але це не так. Якісні тонкі сталеві споруди мають значний запас міцності. Звичайно, якщо ви довірите проектування та виконання відповідних будівельних робіт солідної організації, яка виробляє якісні матеріали та дотримується всіх правил будівництва за технологією ЛСТК.

Найбільш істотна перевага будівництва з ЛСТК - використання сендвіч-панелей. Сендвіч-панелі (ще називають структурні ізоляційні панелі – СІП) виробляють за технологією склеювання під великим пресом зовнішніх та внутрішніх профільованих (спеціально оброблених) листів та прошарку мінераловатної плити.

Якщо порівнювати сендвіч-панелі з цегляними або залізобетонними стінами, переваги є:

При всіх безперечних плюсах, вартість будівництва будівель з сендвіч-панелей приблизно вдвічі дешевше, ніж аналогічних цегляних та залізобетонних.
А розрахувати її можна самостійно за допомогою онлайн калькулятора.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини