Каркасні ангари для розвитку бізнесу, що швидко зростає.

Каркасні ангари для розвитку бізнесу, що швидко зростає.
11-03-2020

Сучасне будівництво відрізняється високою якістю, низькою собівартістю, швидкістю зведення об'єктів.

Металокаркасне будівництво допомагає бізнесменам розвивати свій бізнес, будувати необхідні для розвитку об'єкти.

Проектно-будівельна компанія Viton проводить каркасно-модульне будівництво на високому рівні. Пропонує весь пакет послуг, починаючи від проектування до здавання в експлуатацію об'єкта.

Характеристика каркасного ангару

Розвиток багатьох видів бізнесу, вимагають будівництво великопрогонових споруд. Сучасні технології дозволяють у найкоротший термін зводити різні види таких приміщень. Вони використовуються у різних галузях виробництва, сільському господарстві. Є збірними металевими конструкціями, які збираються з готових модулів і обшиваються утеплювачем.

Елементи каркасу виготовляються за проектами на заводі відповідно до державних стандартів та норм. У комплект металоконструкції входять модулі металоконструкцій, профілі, двотаври, болти для кріплення, куточки.

Усі металеві деталі обробляються антикорозійними засобами, покриваються ґрунтовкою, фарбуються у будь-який колір за бажанням замовника. Залежно від розміру розраховується навантаження, від якого залежатиме товщина профілю та собівартість будівництва.

Від обшивки залежить призначення ангару. Є теплі моделі та холодні. Якщо металевий каркас обшивається сендвіч-панелями – це тепле приміщення, призначення якого може бути різним. Будівництво ангарів в Україні за ціною, яка набагато нижча від капітальних об'єктів, є пріоритетним і затребуваним серед фермерів та бізнесменів.

Види ангарів та їх переваги

Каркасні ангари можуть мати різні конструкції, які відрізняються формою, міцністю та призначенням:

  1. Найбільш простий та стійкий вигляд – арочний. Зводиться у формі півкола. Основне навантаження посідає металеву дугу. Обшивається профільованим листом. Належить до холодних приміщень у яких роблять склади.
  2. Прямостінна конструкція найбільш популярна. Має великі можливості для збільшення площі, при будівництві. Рівні стіни дозволяють раціонально використовувати простір. Мають різні види покрівлі, можна будувати на кілька поверхів, робити утеплення за допомогою сендвіч-панелей.
  3. Шатровий варіант має прямі стіни та двосхилий дах. Зовні нагадує намет. Обмежений у розмірах. Його ширина має бути не більше 12 метрів, довжина – 60м.
  4. Ангар, у вигляді намету, найчастіше використовується в сільському господарстві. Економічний, дозволяє чітко використовувати внутрішній простір. Має високу стійкість до несприятливих кліматичних умов (вітер, дощ, сніг).
  5. Полігональний має вигляд овалу або півкола. Має певні розміри, які не можна перевищувати. Висота трохи більше 15 метрів, довжина 50 метрів.

Модульні будинки в Україні будуються для різних господарських цілей. Компанія Viton пропонує послуги з проектування та будівництва ангарів будь-якої складності.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини