Проектування та будівництво стайні з металоконструкцій від 1000 м2 і більше.

Проектування та будівництво стайні з металоконструкцій від 1000 м2 і більше.
05-01-2023

Зведення великогабаритних стаєнь та манежів потребують ретельного опрацювання проекту, з урахуванням усіх ключових нюансів, хоча це не змінює факту рентабельного вкладення коштів у цей бізнес.

Діяльність розведення коней займає особливу, специфічну нішу у сфері тваринництва, дозволяючи швидко залучати клієнтів та повертати витрачений капітал. Не важливо, чи це володіння професійним іподромом чи невеликою домашньою стайнею - власник завжди залишатиметься задоволеним реалізацією та веденням своєї діяльності.

Починаючи справу з облаштування стайні, потрібно розібратися з наступними аспектами на етапі проекту та вислухати побажання замовника:

Після вибору призначення стайні потрібно звернути особливу увагу на місце розташування майбутньої будівлі, адже поголів'я потрібно буде захищати від можливих перепадів температур, снігу, ультрафіолетового випромінювання, вітрів і майбутніх протягів.

Якщо вирішення питання про правильне та грамотне проектування стайні це лише половина завдання, то другу займає вибір якісних, недорогих будівельних матеріалів, що задовольняють усі умови зведення. Як і описувалося вище, коням потрібно забезпечити комфортні та теплі умови для проживання. З цим чудово впораються енергоефективні сендвіч-панелі та металлокаркас, які в сумі створюють надійну та економну будову, яка ще й зводиться за лічені місяці. Не доведеться економити на габаритах або інших факторах - вибір технології швидкомонтованих будівель вже створить вам умови для якнайшвидшого повернення інвестицій.

Якщо говорити конкретно про переваги швидкомонтованого каркасного будівництва, то це:

Генпідряд компанія “VITON” займається складанням з металоконструкцій сільськогосподарських об'єктів та будівель тваринництва «під ключ» від 1000м2 і більше, за типовими або індивідуальними проектами, включаючи стайні та кінні манежі. 

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини