Переваги виробничих приміщень.

Переваги виробничих приміщень.
03-11-2023

Виробничі приміщення є будинками та конструкціями, в яких встановлено обладнання, що використовується для здійснення виробничих процесів.

Будинки з легких металевих конструкцій, що легко збираються, будуються значно швидше і обходяться дешевше, ніж традиційні монолітні споруди.

З урахуванням їх функціонального призначення, будівлі, що швидко збираються, поділяються на наступні категорії:

  1. Індивідуальні швидкомонтовані будинки (від одного до двох поверхів);
  2. Комерційні об'єкти (наприклад, магазини з металевих конструкцій, ангари, склади та інші легкі споруди);
  3. Виробничі приміщення та заводські швидкомонтовані споруди - включаючи як окремі компоненти (наприклад, цехи, автомийки, гаражі, автосервіси), так і повні виробничі комплекси.

Процес швидкого збору виробничих приміщень включає ключові елементи:


Плюси і мінуси

Будівництво швидко збираних будівель для промислових цілей має чотири основні переваги:

  1. Комфорт та затишок. Примітно, що конструкції з оцинкованої сталі не схильні до корозії (термін служби зовнішніх елементів з багатошаровим покриттям становить 50 років), а також не схильні до утворення плісняви і грибка. Теплоізоляція забезпечує захист від холоду взимку та надмірної спеки влітку, адаптуючись до кліматичних умов.
  2. Ефективність використання ресурсів. Це означає економію як часу, і коштів. Будівлі із сендвіч-панелей збираються із готових заводських компонентів, що значно прискорює процес. Собівартість таких будівель набагато нижче, ніж у монолітних споруд. Вони не вимагають додаткового часу на усадку перед початком внутрішніх робіт.
  3. Гнучкість варіантів. Збірні ангари, наприклад, можуть мати різні площі. Замовник може вибрати колір будівлі та архітектурне рішення, використовувати електрообладнання та опалювальні системи на власний розсуд, змінювати розташування перегородок та планування. Таке будівництво можливе у будь-якому регіоні.
  4. Безпека. Конструкції із сендвіч-панелей стійкі до сейсмічних впливів, оскільки сталь, з якої створені каркаси, здатна поглинати частину сейсмічної енергії. Крім того, такі споруди є вогнестійкими.

Майже немає недоліків у швидкомонтованих будівель. Єдиний – неправильний вибір утеплювача може призвести до низької теплової інерції. У такому разі витрати на опалення в холодну пору року можуть зрости. Щоб уникнути цієї ситуації, рекомендується звертатися до надійних компаній, що спеціалізуються на будівництві промислових приміщень.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини