Види торгових павільйонів з ШМБ.

Види торгових павільйонів з ШМБ.
13-03-2020

Комерційні будинки завжди користувалися великою популярністю.

Компанія Viton робить проекти та виготовлення кіосків різних модифікацій та призначення.

У нас можна придбати павільйон під магазин. Якість та невисока ціна відрізняють продукцію нашої компанії. Торгові павільйони мають різне призначення та розміри, легко, у разі потреби, переносяться на інше місце.

Які бувають торгові павільйони

Будівництво павільйонів та невеликих магазинів – чудова альтернатива капітальним будинкам. Має низку переваг:

Виготовлення торгових павільйонів відбувається відповідно до проекту. Є стандартні, які коштують дешевше, також виконуються за бажанням замовника. Кожна модель відповідає виду діяльності та призначенню.

  1. Торговий ряд є кілька приміщень, які стоять впритул, мають одну загальну стіну. Призначаються для ведення різної господарської діяльності. Виходить, велика економія матеріалу під час монтажу. Це можуть бути стандартні приміщення або виготовлені на замовлення.
  2. Павільйони з окремим входом для відвідувачів. Це компактні, утеплені приміщення з вітриною та робочим місцем для продавця. Швидко збираються з модульних конструкцій, можуть мати різний дизайн та оздоблення.
  3. Приміщення із вікном видачі. Використовуються для роздрібної торгівлі або послуг (майстерні, пункти прийому). Невелике до 3м2 приміщення зі спілкуванням із клієнтами через вікно. Оформлення та внутрішній дизайн на замовлення.
  4. Великий магазин для торгівлі, де передбачено торговий зал, складське приміщення, побутівка. Дизайн та внутрішнє оздоблення за бажанням замовника. Збирається в найкоротші терміни із готових модулів.
  5. Кіоск – невеликий торговий об'єкт для продажу товарів та послуг. Має велику популярність. Встановлюється у людних місцях. Додатково утеплюється сендвіч-панелями. Використовується для продажу кави, цигарок, літератури.
  6. Скриньки для продовольчих товарів, оснащені спеціальним обладнанням, місцем для продавця, вітриною. Компактні, не займають багато місця.
  7. Павільйони швидкого харчування де передбачено приготування та продаж їжі. Існують моделі, де передбачаються невеликі зали з місцями для клієнтів, також обладнані вікном для видачі обідів.
  8. Зупинні комплекси, які передбачають не лише місця для очікування транспорту, а й невеликі торгові павільйони.

Монтаж торгового павільйону відбувається на місці з готових модулів. Роботи проводяться за будь-якої погоди. Наша компанія надасть весь комплекс послуг із проектування та будівництва, здачу в експлуатацію торгових павільйонів. В наявності готові проекти, виконуємо всі побажання замовника.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини