Технологія будівництва м'ясного цеху.

Технологія будівництва м'ясного цеху.
29-11-2016

В Україні виразно відчувається брак цехів із переробки м'яса.

Комбінати, збудовані в минулому столітті, оснащені застарілими технологіями, які не відповідають європейським нормам.

Будівлі від компанії Вітон - це принципово новий архітектурний підхід, у якому використано всі сучасні інженерно-технічні рішення.

Завдяки багатому вибору оздоблення фасадів, створюються оригінальні будинки, які вписуються в вже наявну забудову.
Своїм виглядом вони справляють позитивне враження на оточуючих.

Переваги

  1. Сучасна будівля, побудована за мінімального вкладення інвестицій.
  2. Зведення конструкції з підвищеними показниками теплоізоляції та коефіцієнтом теплопровідності.
  3. Будівництво в стислий термін.
  4. Встановлення вентильованих вікон та перекриттів.
  5. Зниження питомої витрати енергії на одиницю корисної площі.

Компанія Вітон побудує:

Під час зведення споруд враховуються санітарно-гігієнічні норми.
Широкий вибір сендвіч-панелей дозволяє створити потрібний на виробництві температурний режим.

Як показали дослідження, м'ясопереробне виробництво є втричі-сім разів енерговитратнішим, ніж, наприклад, торгове підприємство.
За рахунок використання інноваційних технологій вдається знизити витрати енергії на 40-45 відсотків.

Компанія Вітон має у своєму розпорядженні найсучасніше будівельне обладнання, висококваліфікований персонал.
При будівництві м'ясного цеху дотримуються правил екологічної безпеки.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини