Криті автомийки під ключ із металоконструкцій та сендвіч панелей від 1000 м2.

Криті автомийки під ключ із металоконструкцій та сендвіч панелей від 1000 м2.
02-09-2024

На території України з початку 2000-х років активно розвивається галузь будівництва промислових автомийок.

В даний час будівництво автомийок є стандартною послугою багатьох промислових компаній.

Компанія ТОВ "Вітон" є видатним виробником металевих конструкцій, пропонуючи свою продукцію за конкурентними цінами.

Точнісінько встановити остаточну вартість комплексного створення автомийки складно. Вартість виготовлення та монтажу металевих конструкцій залежить від багатьох факторів, які уточнюються в процесі проектування. На етапі попередніх консультацій наші фахівці можуть надати приблизну вартість, яка базується на вашому описі запитів.

Порядок дій для початку

Підприємцям, які бажають увійти до сфери автомийок, слід насамперед ознайомитися з вимогами, які пред'являються державними структурами в галузі екології, санітарії та іншими. Ці правила, а також перелік необхідних дозвільних документів надаються клієнтам на початкових етапах співробітництва для прийняття обґрунтованого рішення.
Потім замовник може вибрати проект автомийки з огляду на майбутнє використання. На цьому етапі досвідчені фахівці компанії розпочинають тісну співпрацю із замовником. Вони вивчають побажання клієнта, місце розташування, наявність комунікацій, рельєф місцевості, близькість до магістралей, паркувальних майданчиків та багато інших факторів. Розробляється проект із відповідним дизайном, який узгоджується з клієнтом.

Виробництво та встановлення

Після укладання договору ТОВ "Вітон" швидко виготовляє необхідні конструкції для проекту. Будівництво автомийки в цьому випадку здійснюється нашою компанією. Професійні фахівці займаються встановленням конструкцій, гарантуючи точне проходження проектної документації та відсутність дефектів.

Існуючі типи автомийок

  1. Мобільні автомийки: Модульні мобільні автомийки, що легко збираються, користуються широкою популярністю. Їхні різноманітні дизайнерські рішення та колірні варіації гармонійно вписуються в навколишній ландшафт. Окрема замкнута система дозволяє використовувати їх навіть без водопроводу та каналізації.
  2. Автомийки на колесах: мобільні автомийки на колесах, що користуються попитом, призначені для короткострокового використання. Їхнім власникам не потрібно оформлювати безліч дозвільних документів, як для інших типів автомийок. Цей варіант ідеально підходить для нових підприємців завдяки мінімальним витратам та можливості розпочати роботу практично відразу. Окупність досягається протягом 1,5-2 років. Ці пересувні автомийки базуються на автомобільних причепах, легко транспортуються та швидко готові до роботи.
  3. Автомийки самообслуговування: Модульні автомийки самообслуговування з різною кількістю постів стали особливо популярними. Однак через збільшену витрату води та матеріалів, цей варіант не вважається найкращим для старту бізнесу. Монтаж таких автомийок потребує відповідних комунікацій.

Співпрацюйте з "Вітон" для створення металевих автомийок від 1000 м2, що відповідають вашим потребам та стандартам. 
Наша компанія надає комплексні рішення, професійні послуги та досвідчені консультації для успішного запуску та розвитку вашого бізнесу у сфері автомийок.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини