Особливості будівництва комерційних швидкомонтованих будівель.

Особливості будівництва комерційних швидкомонтованих будівель.
01-09-2021

Комерційні будівлі призначені для ефективного ведення бізнесу який, у свою чергу, є досить різноманітним. Торгові центри, склади, офісні приміщення - всі вони відрізняються один від одного рядом специфікацій, які слід враховувати під час монтування.

Причиною розгляду та інтересу будівництва є невигідні умови для оренди, які спонукають власників вибирати максимально вигідний варіант для вкладення капіталу.

Вибір типів зведення комерційних будівель та споруд досить багатий, всі вони відрізняються один від одного технічними характеристиками та доцільністю. Одним з кращих застосувань для зведення простих і складних об'єктів будь-яких конфігурацій буде технологія швидкомонтованих каркасних будівель.

Вона поступово входить у всі сфери будівництва нерухомості, завдяки своїм вигідним аспектам, що відрізняють її від традиційного будівництва, серед яких:

Генпідряд компанія «Вітон» готова взяти на себе обов'язки забудовника в залежності від особливостей експлуатації та призначення комерційної будівлі з використанням каркасної спеціалізації. Для нормального функціонування та обслуговування будівлі компанія дотримується всіх тонкощів технології. Облицювання стін та покрівлі наших об'єктів застосовується за допомогою сендвіч-панелей. Їх маловагомість дозволяє відчутно економити кошти на кошторис і земляних роботах, а високі звуко- і теплоізоляційні якості роблять будівлю затишною та комфортною, не потребуючи додаткового опалення.

Побудова ШМБ включає кілька етапів, кожен із яких повинен виконуватися чітко з контролю якості, чим і займаються фахівці компанії «Вітон».

  1. Етап підготовки включає визначення цілей і завдань, з якими доведеться зіткнутися забудовнику. Розраховується площа, поверховість майбутнього будинку, трудовитрати.
  2. Інженерно-геодезичні роботи припускають дослідження території, клімату, рівня підземних вод та типу ґрунтів.
  3. Проектування відбувається через розробку креслень та створення макету будівлі, вносяться всі геометричні параметри, вікна, двері, ворота чітких розмірів.
  4. Виготовлення елементів для будівництва, за допомогою яких буде збиратися будівля.
  5. Возведення будівлі – основа всього замовлення клієнта. Етап починається з облаштування фундаменту. Після земляних робіт із заводу укомплектовані матеріали поставляються безпосередньо на будмайданчик. Виконується складання каркасу за допомогою металоконструкцій та сендвіч-панелей. Після цього, йде установка різних добірних елементів.
  6. Здача будівлі в експлуатацію закінчує возведення, в якому замовник здає погодження в державні органи громадський проект.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини