5 основних вимог до швидкомонтованих будівель на два і більше поверхів — ТОВ «Вітон».

5 основних вимог до швидкомонтованих будівель на два і більше поверхів — ТОВ «Вітон».
27-12-2019

Будь-яке будівництво спочатку передбачає певні витрати: часу, фінансів та сил.

Класичний процес зведення споруд із цегли та бетону – тривала та фінансово-витратна процедура.

Якщо терміни будівництва необхідно звести до мінімуму, тоді застосування металокаркасної інноваційної технології стане вірним рішенням.

Така сучасна будівельна технологія є особливо актуальною при будівництві великогабаритних конструкцій: торгові центри, каркасні промислові будівлі, складські приміщення, спортивні комплекси.

На сьогоднішній день існує 5 основних вимог до швидкобудуюємі будинків на два і більше поверхів, до них відносяться:

Економічні вимоги - ефективність, що передбачає при незначних витратах коштів, фізичної праці та часу на будівництво, отримати за підсумком максимальний обсяг площі приміщення, що використовується. Вимога економічної рентабельності передбачає як одноразові витрати, під час проведення будівельних робіт, але й витрати під час експлуатації споруди.

Функціональні вимоги – коли будь-яка будівельна конструкція обов'язково відповідає необхідним експлуатаційним характеристикам, для створення кращих умов життєдіяльності людей та виробничих процесів загалом.

Виконання технічних вимог полягає в тому, що будівлі мають бути стійкими, жорсткими, міцними, відповідати вимогам пожежної безпеки та забезпечувати надійний захист людей та виробничих потужностей від згубних атмосферних впливів.

Природоохоронні вимоги – це коли одна або двоповерхова будівля, що швидко зводиться, відповідає встановленим санітарно-гігієнічним нормам у промислових районах, при цьому не створюють будь-яких забруднень навколишнього середовища, і в міру можливості зберігають існуючий природний вигляд.

Архітектурно-художні - припускають органічність з навколишніми спорудами та естетичність зовнішнього вигляду. Архітектурний вид будівлі повинен відповідати сучасній епосі, задовольняючи естетичні уподобання населення. Тому зовнішній вигляд таких споруд повинен спочатку визначати його призначення та умови містобудування.

При зведенні швидкомонтованих будівель (внутрішні перегородки, покрівельні та стінові огороджувальні конструкції, утеплення внутрішніх та зовнішніх стін, декоративно-захисне облицювання) використовуються сендвіч-панелі. Завдяки своїм бездоганним технічним властивостям виробництво сендвіч-панелей (Україна, Білорусія, Казахстан) нині здобуло велику популярність та широко представлене на даному ринку індустрії.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини