Швидкомонтовані будівлі.

Швидкомонтовані будівлі.
02-06-2019

Прошу приділити трохи часу і з моєю допомогою розглянути такі питання як:

а також спробувати прорахувати наприклад вартість будівництва і терміни його окупності.

І так, метод каркасного будівництва має на увазі під собою пристрій на готовій підставі металевого каркасу та обшивку його панелями з утеплювачем, так звані сендвіч-панелі.

Наша компанія Вітон пропонує готові комплекти будівель. Тобто ми продаємо і каркас та сендвіч-панелі.

Каркас виготовляється із SIN-балок. Чому не звичайний металопрокат, як пропонують більшість інших компаній? Відповідь проста: ми, як дбайливі господарі, намагаємось зберегти не лише свої кошти, а й кошти наших клієнтів. Застосування гофро-балок дає величезну економію, тому що вони елементарно менше важать, ніж традиційно вживані двотаври, швелери, балки та куточки.

А це спричиняє економію металу, економію на облаштуванні фундаменту, економію при монтажі.

При цьому, ми проводимо розрахунок конструкцій як на снігове, так і на вітрове навантаження відповідно до вимог ДБН В.1.2-2:2006 «Навантаження та впливу». Наша продукція відповідає усім вимогам.

Ми пропонуємо своїм замовникам в залежності від призначення та умов будівництва робити стрічкові або монолітні підстави. При влаштуванні стрічкового фундаменту під місцем встановлення колон буриться на глибину промерзання бурка, встановлюється арматура та заливається бетоном. Поверх влаштовується ростверк. І фундамент готовий.

Якщо умови на місці будівництва не дозволяють застосувати стрічкові фундаменти, то можливе застосування монолітної плити. Коли по всій площі будівлі робиться відсипання будівельним гравієм, поверх якого встановлюється опалубка з арматурою. Після заливання бетоном можна приступати до монтажу. З досвіду, бригада з 3-5 чоловік справлялася з улаштуванням фундаменту площею 100 м2, та товщиною плити 20 см, за 2 робочі дні.

Звичайно, такі терміни досягаються за хорошої організації будівництва, але все одно це показник швидкості будівництва.

Монтаж каркасу

Після влаштування фундаменту, можна приступати до монтажу каркасу. Відповідно до креслення, впоратися з цим здатна будь-яка здорова людина, тим більше з будівельною освітою.
Встановлюються колони, зв'язки та конструкції покрівлі. У багатьох випадках не потрібно застосування зварювання, оскільки збирання ведеться із застосуванням болтів і гайок.

Обшивка будівлі сендвіч-панелями

Після того, як каркас готовий, його обшивають сендвіч-панелями. Встановлюють так звані додаткові елементи (відливи, ковзани і т. д.) Отвори під двері та вікна ми залишаємо, замовник сам має можливість вибрати фірму з ким працювати.

Вид теплоізоляції та товщина залежать від призначення та умов експлуатації будівлі. Ми маємо технічну можливість виготовляти сендвіч-панелі товщиною від 40 до 160 мм, PIR (негорючий пінополіуретан) наповненням. Товщина стали 0,5 мм.

Колірна гама різноманітна, залежно від Вашого смаку RAL.

Які види будівель ми можемо зробити?

Будь-які, де не потрібно постійного проживання людини.

Автомийки, магазини, великі торгові комплекси, цехи, склади, інші індустріальні об'єкти, спортивні зали і т.д.

Хочу звернути Вашу увагу: МИ СПОСОБНІ ВИПУСКАТИ ПРОЛІТИ ПЕРЕКРИТТЯ ДО 35 МЕТРІВ ДОВГИЙ!

У нас є проектувальники, кваліфікація яких дозволяє розрахувати таку складну конструкцію! Якщо Ви маєте досвід у будівництві, то, безперечно, оціните цю інформацію!

Переваги та недоліки каркасного будівництва.

Оцініть терміни, простоту будівництва та при цьому довговічність, високі експлуатаційні якості, а найголовніше ЦІНУ за Вашу будівлю. Про ціну за м2 ми поговоримо нижче, а зараз хочу сказати що ці будівлі не схильні до гниття, при необхідності легко розбираються, теплі взимку і прохолодні влітку. Для бізнес-цілей немає вигіднішої пропозиції і бути не може!

До недоліків я б відніс, мабуть, те, що ці конструкції не підходять для житлового будівництва. Хоча за такої ціни від 7000 грн. за м2 можна було б вирішити житлову проблему всій країні.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини