Швидкісне будівництво ШМБ із мінімальними витратами.

Швидкісне будівництво ШМБ із мінімальними витратами.
02-12-2019

У всьому світі сьогодні традиційне будівництво суттєво поступилося швидким спорудженням будівель.

Це раніше роки були потрібні на зведення масштабного об'єкта, сьогодні це можуть бути тижні.

Результат не поступиться, а навіть перевершить традиційні аналоги. Час, як відомо, гроші, а легкі швидкобудуюємі будівлі – це подвійна економія: і грошей, і часу.

Спочатку БМЗ мали господарське призначення. Так будували с/г склади та подібні будівлі. Але сьогодні технологія чудово показала себе під час будівництва як промислових та комерційних об'єктів, так і житлових.

Виготовлення швидкомонтованих будівель

Конструкція БМЗ досить проста. Її складає каркас із металу та сендвіч-панелі. В останні може входити або не входити утеплювач (наприклад, для господарських будівель він може бути не потрібен). Дах можна робити будь-який, обмежень немає. Виробництво ШМБ дозволяє у найкоротші терміни організувати будівництво, купивши все необхідне у потрібному обсязі.

Швидкість і не так: переваги ШМБ

Однією з головних переваг такого будівництва є, безумовно, швидкість. Тільки подумайте: зведення об'єкта вимагатиме в 6-10 разів менше часу, ніж традиційне будівництво з цегли та бетону. Звичайно, швидкість залежить від площі та призначення будівлі, але загалом це 30-40 днів. Якихось 5 тижнів, і будівля готова!

Уявіть, скільки годинників можна заощадити на такому будівництві. Тому не менш важливою перевагою ШМБ є економічність будівництва. Який би метод будівництва, окрім ШМБ, ви не обрали, це буде все одно до 30% дорожче, ніж сендвіч-панелі. Плюс ви заощаджуєте і на фундаменті, оскільки вага конструкції невелика.

До інших переваг ШМБ належать:

ШМБ – оптимальний варіант

Експерти сходяться на думці, що в наш час таке будівництво є найкращим варіантом для об'єктів:

ШМБ бувають двох видів. Типи швидкомонтованих будівель:

  1. будують прямо на будмайданчику (тоді спочатку зводиться каркас, а далі монтуються сеендвіч-панелі з утеплювачем).
  2. цілі модулі, які виготовляються з виробництва, навіть із потрібними комунікаціями одночасно. У такому разі будівництво ще більше прискорюється, і якщо потрібні швидкобудуюємі будівлі під магазин, відкритися він може вже через місяць!

Безперечно, за цією технологією майбутнє, адже всі плюси у неї в наявності: економність, надійність, швидкість. Україна не відстає від світових трендів і сьогодні ШМБ значно займають нішу в будівництві, яка продовжує неухильно зростати.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини