Типові швидкобудуюємі будівлі як вигідне рішення для бізнесу — ТОВ «Вітон».

Типові швидкобудуюємі будівлі як вигідне рішення для бізнесу — ТОВ «Вітон».
11-03-2021

Вибір сталевих матеріалів дедалі частіше стає актуальним проти іншими традиційними принципами зведення у цьому сегменті ринку.

При аналізі сукупності впливу факторів спорудження на якнайшвидше повернення інвестицій забудовника та максимально фінансової віддачі приходить технологія швидкозведених енергоефективних будівель із сендвіч-панелей завдяки економії на постачання матеріалу, робочій силі, фундаменті та подальшій експлуатації.

На сьогоднішній день технологію БМЗ можна використовувати для наступних проектів:

Якщо запити клієнта відрізняються від типових проектів, то Генпідрядна компанія «Viton» розробить для вас індивідуальну будівлю, що швидко зводиться «під ключ». У нашому портфоліо можна переглянути десятки успішно виведених об'єктів в експлуатацію та позитивні коментарі від наших покупців. Говорячи про типові БМЗ, то вони зазвичай орієнтовані на готове рішення для бізнесу. Проектування вироблено з урахуванням оптимальних витрат матеріалу, розмірів деталей і варіантів перевезення. Це дозволяє значно прискорити та полегшити процес зведення. На відміну від індивідуальних, забудовнику необов'язково вводити коригування або брати участь у процесі будівництва, хоча таку можливість вам можуть надати будь-якої миті.

До змін відносяться:

Основні комплекти енергоефективних будівель, що швидко зводять, включають металевий каркас з обшивкою сендвіч-панелями на високоміцних болтах або зварювання. Хороші звуко- та теплоізоляція, економічність, довговічність, надійність і порівняно мала вага - далеко не весь перелік характеристик металоконструкцій, що дозволяють все більше витісняти традиційні матеріали з покупців. Можливість болтових з'єднань роблять легкий та надійний монтаж БМЗ ідентичним збору дитячого конструктора.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини