Аспекти будівництва каркасних швидкомонтованих сільськогосподарських будівель.

Аспекти будівництва каркасних швидкомонтованих сільськогосподарських будівель.
06-08-2021

Об’єкти сільського господарства найчастіше мають великі габарити за площею, роблячи такий бізнес досить витратним як фінансовому плані, так і у питанні довговічності.

Існує безліч видів таких приміщень, що відрізняються рядом специфікацій, які враховуються у проектній документації та монтуванні. Проте, навіть такі умови не обов'язково мають передбачати велику втрату часу та інвестицій.

Генпідряд компанія «Вітон» займається возведенням енергоефективних швидкомонтованих будівель з металоконструкцій.

У нашому портфоліо десятки споруд, включаючи сільськогосподарські різних напрямків, серед яких:

Ми виконуємо повний комплекс послуг з урахуванням всіх побажань клієнта та специфіки його діяльності із збереженням правил та норм, що пред'являються до споруди.

На окрему увагу заслуговують і будматеріали, з допомогою яких збирається каркас. Наприклад, надійні та теплі сендвіч-панелі добре конкурують з іншими «капітальними» технологіями будівництва. Через недоцільність з точки окупності, клієнти розглядають інші можливі аналоги такого зведення та їх незаперечні плюси.

Взявши приклад панелей, це:

Розглядаючи окремі різновиди сільськогосподарських будівель, потрібно приділяти особливу увагу тим чи іншим аспектам. Наприклад, якщо в об'єкті передбачається перебування живності, необхідно обов'язково дотримуватися прийнятного температурного режиму, вентиляції, освітлення, формування спеціальних територій і так далі. Для складів овочів, зерна, фруктів та інших культур пріоритетне місце займає мікроклімат. Будівлі з переробки повинні забезпечуватися усіма санітарно-побутовими умовами роботи персоналу та загальної будівлі.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини