Вимоги безпеки виробничих швидкомонтованих будівель — ТОВ «Вітон».

Вимоги безпеки виробничих швидкомонтованих будівель — ТОВ «Вітон».
08-02-2021

Будівництво виробничих будівель має вестись з урахуванням усіх вимог безпеки, від яких залежить їхня міцність та стійкість.

Це цілий комплекс правил, що забезпечують як довговічність самої конструкції, так і життя та здоров'я працівників.

Геодезичні дослідження перед створенням проекту

Обов'язковим елементом, що передує проектуванню БМЗ, є обстеження із залученням інженерної геологічної служби. Мета геодезичних та топографічних заходів – збирання інформації для оцінки природних умов земельної ділянки, відведеної під будівництво.

Досліджуються:

Розрахунок фундаменту виходячи з характеристик ґрунту

На початковому етапі проектування виробничих будівель закладається міцна основа, що виключає нерівномірне осадження, деформації, крени та інші ситуації, які могли б призвести в майбутньому до руйнування конструкції.

Залежно від результатів дослідження вибирається тип фундаменту, потім провадяться необхідні розрахунки, які варто довірити надійній будівельній компанії.

Міцність несучого каркаса – запорука безпечної експлуатації будівлі

Швидкомонтовані виробничі будівлі доводять свою надійність вже десятки років. Унікальне поєднання легкої ваги та особливої міцності – основна характеристика несучого металевого каркасу, при грамотному проектуванні та точних розрахунках перерізу він успішно протистоїть статичним навантаженням під час експлуатації та рясним снігопадам. Гофробалки мають оптимальну гнучкість до динамічних навантажень, при поривчастих сильних вітрах стінки згладжують згинальні напруги. Обшивка із сендвіч панелей витримає ураган, якщо вона закріплена професійними монтажниками.

Всі переваги міцності стін зведуть нанівець, якщо споруду не прикріпити належним чином до фундаменту. Для кріплення використовують спеціальні анкерні болти.

Екологічна та пожежна безпека

При зведенні виробничих будівель компанія Viton використовує екологічно чисті металоконструкції каркасу та монтажні елементи для облицювання, є всі необхідні сертифікати відповідності санітарним, гігієнічним та пожежним нормативам. Для пожежонебезпечного промислового будівництва слід обирати сендвіч панелі з підвищеними показниками вогнестійкості.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини