Розбір нюансів антикорозійного захисту металоконструкцій.

Розбір нюансів антикорозійного захисту металоконструкцій.
20-10-2022

Увага будь-якого клієнта на ринку прикута до цінника та термінів будівництва. Вже другорядним питанням є надійність та безпека такої продукції.

Адже якщо її продають, то можна не сильно поглиблюватися в ці питання.

Технологія швидкомонтованих будівель з металоконструкцій може похвалитися своєю довготривалістю та стійкістю під час експлуатації, в порівнянні з іншими видами капітальних будівель, але має свої специфічні властивості. Одним із таких буде схильність до появи корозії.

Основними факторами його появи є:

В результаті цих факторів метал окислюється, поступово руйнується і погіршує загальні характеристики всієї будівлі.

Вирішенням цієї проблеми є використання стійких до корозії сплавів ще на етапі виготовлення, або нанесення антикорозійного покриття вже після виготовлення будматеріалу.

Другий варіант доступніший за рахунок різноманітності спеціальних складів для нанесення на метал. Це може бути поліуретан, бітум, каучук.

Ще, великою популярністю користуються різні захисні фарбувальні шари. У цьому випадку застосовують різні лаки, аерозолі чи фарби.

Такий варіант буде найбільш економним та практичним через:

Генпідряд компанія "VITON" виконує зведення швидкомонтованих будівель на основі металоконструкцій 1000 м² і більше, аж до послуги "під ключ" якісно і, дотримуючись усіх норм, на кожному етапі зведення. В облік береться і нанесення антикорозійного шару, інтенсивність застосування якого залежить безпосередньо від клімату та параметрів експлуатаційного середовища, де будуватиметься споруда.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини