Автосервіс із сендвіч паналей.

Автосервіс із сендвіч паналей.
25-05-2016

Коли необхідно здійснити проектування СТО, однією з головних проблем стає питання про те, за якою технологією будуватиметься майбутня будівля.

Найчастіше приймається рішення створювати автосервіс з конструкцій типу, що швидко зводиться.

Аргументація такого підходу досить проста, такі конструкції:

Особливості зведення конструкцій із сендвіч-панелей

Будівництво СТО із сендвіч панелей за технологією БМЗ дозволяє вирішити цілу низку проблем. Якби йшлося про офіс, то можна було б з однаковою ймовірністю розглядати й інші типи конструкцій, що швидко будуються, не концентруючись на сендвіч-панелях, проте, коли йдеться про автосервіс, тут дуже важливо створити достатній масштаб будівлі, а також забезпечити однаково якісне функціонування всіх відділів автосервісу. Крім того, не виключена ймовірність подальшого розширення сервісу на більші території, тому має залишатися шанс на добудову.

Тому можна висунути відразу кілька вимог до майбутнього автосервісу:

Всім цим вимогам цілком і повністю відповідає будівництво з сендвіч-панелей типу швидкозведеного. За умови якісного облицювання металоконструкцій ви можете бути впевнені, що взимку в автосервісі не буде холодно. влітку – спекотно, таким чином ви зможете забезпечити приємні умови роботи співробітників СТО. Також, що важливо, якщо господар автосервісу, який викупив будинок, прийме рішення капітально змінити планування або змінити місце розташування сервісу - це можна буде зробити легко, тому що як перевезення конструкції, так і реконструкція, повний демонтаж для будівлі, що швидко зводиться, не виявиться проблемою.

Також ви зможете оформити максимально приємний екстер'єр та провести усі необхідні інженерні комунікації для забезпечення вашого автосервісу обов'язковими для функціонування ресурсами.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини