Болтове з'єднання вузлів та деталей як ключовий параметр мобільності будівель.

Болтове з'єднання вузлів та деталей як ключовий параметр мобільності будівель.
20-07-2020

Спосіб збирання великогабаритних металоконструкцій за допомогою болтових з'єднань з'явився набагато раніше, ніж зварювальний метод.

Висока надійність у поєднанні із простотою монтажу сприяли популяризації цього способу.

До того ж, міцність та пластичність вузлів та інших будівельних елементів на болтових з'єднаннях дозволяють створювати надійні конструкції з необмеженою площею, такі як ангар для сільськогосподарської техніки, великі склади, спортивні комплекси, сільськогосподарські споруди. Будівництво без використання зварювання дозволяє скоротити час на зведення споруд, заощадити бюджет та отримати безліч переваг експлуатаційного характеру. Замовити послуги з будівництва БМЗ (будівель, що швидко монтуються) з гарантією якості можна на сайті компанії Viton.

Мобільні споруди багаторазового складання

Крім простоти монтажу та спрощеної логістики, до переваг болтового способу відносять такий параметр як мобільність будівлі. Болтове з'єднання вузлів та деталей забезпечує можливість багаторазового складання та розбирання конструкції, не втрачаючи при цьому експлуатаційних якостей каркасу будівлі. Є чимало ситуацій, коли потрібно швидко та якісно звести тимчасову споруду, які надалі також просто та безболісно можна розібрати та перевезти до іншого місця.

Це можуть бути:

До того ж, будівельні вузли та деталі, з'єднання болтами, дозволяють у короткий термін зробити заміну окремих частин, що вийшли з ладу. Мобільні розбірно-збірні будівлі можна замовити в компанії Viton.

Будівництво складу під ключ – ціна та якість від Viton

Якісно і в термін побудована конструкція, що швидко зводиться, дозволить вирішити відразу кілька завдань: економія часу, ресурсів, приріст необхідних площ з можливістю їх демонтажу. Це оптимальний варіант для розширення бізнесу чи реконструкції вже наявної нерухомості. Постійне спорудження чи будівництво тимчасового характеру може зводитися будь-якої пори року, незважаючи на погодні умови. Проектно-будівельна компанія Viton пропонує пакет послуг зі створення енергоефективних будівель, що швидко зводяться. У тому числі – із застосуванням металевого каркасу під сендвіч панелі. Такі будинки не менш мобільні. Деталі каркаса, що забезпечують надійність будівництва, легко демонтуються та збираються в новому місці, не змінюючи експлуатаційних характеристик.

При замовленні всіх етапів будівництва (розробка проекту, виготовлення будівельних елементів, монтаж) у професіоналів Viton клієнти отримують готову надійну енергоефективну будівлю «під ключ» за прийнятною ціною.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини