Будівництво корівників із металоконструкцій.

Будівництво корівників із металоконструкцій.
14-09-2020

У сільському господарстві країни одне з лідируючих місць займає тваринництво, що забезпечує мешканців м'ясом та молоком.

Виробництво продуктів харчування є актуальним у всі часи, тому розведення великої рогатої худоби – затребуваний бізнес, а будівництво корівників – обов'язковий елемент цього бізнесу.

Щоб забезпечити зростання поголів'я та створити хороші умови для утримання тварин, необхідно збудувати приміщення, що відповідає всім необхідним будівельним та санітарним нормам.

Корівник – це технічно досить складна споруда, будівництво якої під силу лише спеціалізованим підприємствам, які мають багаторічний досвід у цій галузі. Компанія Viton має у своєму активі десятки успішно введених в експлуатацію об'єктів сільськогосподарського призначення, у тому числі корівників.

Будь-який бізнес намагається уникнути довгобудів і бажає окупити якнайшвидше вкладені матеріальні ресурси. Побудувати корівник у короткий термін? Так, зараз таке можливе завдяки новим будівельним технологіям.

Швидкомонтовані будівлі на основі металоконструкцій – ось рішення швидкої окупності коштів та швидкого отримання прибутку. Причому високі темпи будівництва не впливають на його якість. Економія часу будівництва споруди досягається за рахунок монтажу вже готових металевих конструкцій за допомогою болтових з'єднань. Складання відбувається за будь-яких погодних умов, що унеможливлює простий, що має місце при традиційному будівництві, і затягування термінів здачі в експлуатацію на невизначений час.

Переваги корівників із металоконструкцій

Те, що на зведення такого об'єкта йде набагато менше часу та фінансів, вже було зазначено. Які ж ще переваги у корівника, побудованого методом швидкобудуюємі технології?

Ось вони:

Чинники, що впливають на вартість об'єкту

Ціна будівництва корівника складається із багатьох параметрів.

Основні з них:

Крім цього має значення, який вид опалення, вентиляції, освітлення та системи доїння будуть використані; буде ручне чи механізоване годування; яким чином видалятиметься гній та ще безліч нюансів, які необхідно врахувати при будівництві корівника з БМЗ.

Для зниження вартості будівництва рекомендується використовувати для обшивки каркасу агропанелі. Це різновид сендвіч-панелей, які застосовуються спеціально для сільгоспбудівель. Доступна ціна та збереження тепло- та звукоізоляції роблять цей будматеріал привабливим при зведенні корівників.

Для фермерів-початківців, які бажають запустити невеликий тваринницький комплекс з мінімальними інвестиціями, Viton пропонує типовий проект будівництва корівників під ключ. Це ідеальний варіант для запуску бізнесу.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини