Будівництво швидкомонтованого каркасного критого басейну.

Будівництво швидкомонтованого каркасного критого басейну.
29-12-2022

У сучасному світі важливо не забувати про своє здоров'я та виконувати різні активності щодня.

Генпідряд компанія VITON паралельно нашому технологічному світу використовує інноваційні будівельні матеріали для створення оздоровчих та спортивних споруд, таких як:

А також довговічні, криті басейни.

Під "інноваційними матеріалами" маються на увазі сучасні, економічні та надійні металоконструкції та з ними теплі сендвіч-панелі. Тому будівництво критого басейну не буде складним завданням для наших фахівців. Співробітники оперативно складуть проектну документацію, з урахуванням побажань замовника, безпомилково змонтують каркас та введуть в експлуатацію басейн у стислий термін. Компанія має всі необхідні ресурси, від створення комфортних умов співпраці до оперативного втілення очікувань замовника в реальність. 

Басейн з панелей - це широкопролітна будівля, каркас якої складається з різних комплектуючих, серед яких: ригелі, колони, стінові та покрівельні прогони, балки перекриттів. Компанія VITON переважно використовує гофробалки. Після їх складання, здійснюється монтаж огороджувальних конструкцій, які являють собою стінові та покрівельні сендвіч-панелі. Після цих операцій встановлюються додаткові елементи та проводиться комунікація.

Сам басейн може бути різних видів, будь то скіммерний чи переливний. Основною відмінністю між ними буде 30% економія та зовнішній вигляд. По обслуговуванню вони обходяться однаково. Будівництво чаші ведеться по квадратних метрах, де її вартість залежить від виду обробки.

При довірі всіх етапів робіт нашим спеціалістам, замовник отримує:

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини