Рибні ферми із металоконструкцій на болтових з'єднаннях.

Рибні ферми із металоконструкцій на болтових з'єднаннях.
25-10-2022

Динамічний старт вашому бізнесу зможуть забезпечити сучасні рибні ферми на базі швидкомонтованих будівель нового покоління від Генпідряд компанії «VITON».

Проектуємо, виробляємо та зводимо у максимально стислі терміни низькобюджетні комплексні рибні ферми на болтових з'єднаннях від 1000 м2 та більше. Будівництво проходить як за типовими, так і за індивідуальними проектами будь-якої складності та специфіки.

Подібні акваторії можуть бути прискіпливими до різних нюансів та деталей, тому рекомендуємо замовляти повний комплекс послуг "під ключ" в одного підрядника. Компанія "VITON" здатна задовольнити подібні запити і побудувати функціональну, довговічну і надійну швидкомонтовану будівлю, використовуючи передові технології, металоконструкції та теплі сендвіч-панелі.

Якщо говорити про самі нюанси будівництва рибної ферми, то це:

Після врахування всіх дрібниць під час проектування, можна не хвилюватися про максимальну реалізацію переваг технології ШМБ на основі металоконструкцій.

Більше про переваги

Великий крок колон і ширина польоту дозволить максимально використати простір будівлі, що властиво ШМБ. Завдяки особливостям металоконструкцій можна зводити рибні ферми різних конфігурацій, зберігаючи можливість раціонально розділяти будинок на приміщення.

Монтаж інженерних систем відбувається простіше, якщо використовується металокаркас. Комунікації кріпляться безпосередньо до нього, без участі додаткових опор.

Економія грошей та часу проходить ще на етапі зведення фундаменту. Легкість будівлі дозволяє формувати менш масивну основу, порівняно з об’єктами із залізобетону або цегли. Простіше проходить логістика комплектуючих на будмайданчик та їх монтаж.

Звертайтесь до VITON! Принцип прозорості ціни та багаторічний стаж компанії створять взаємовигідну та приємну співпрацю на всіх етапах робіт.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини