Будівництво швидкомонтованих офісно-складських приміщень.

Будівництво швидкомонтованих офісно-складських приміщень.
15-11-2022

Склад є невід'ємною частиною потоку виробництва, де розташовується різна продукція, сировина, будь-який інший вантаж, що підлягає зберіганню для майбутнього продажу або з іншою метою.

Для безпечного та комфортного комплектування та сортування товару на складі, до нього висувають серйозні вимоги, серед яких:

Можна сприяти покращенню тих чи інших виконаних вимог.
Для логістики прийнятною буде зведення додаткового офісного приміщення або їх комплекс, а також використати технологію швидкомонтованого будівництва. 

Зведення відбувається у кілька етапів:

При виборі технології швидкомонтованого будівництва, це не сильно вдарить по кишені власника, а зведення офісу буде готове в стислі терміни. Найчастіше для зведення подібних споруд використовується сталь. З цього матеріалу виготовляють несучі конструкції, ферми, перекриття, тобто все, що триматиме покрівлю та стіни майбутнього офісу чи складу. В якості огороджувальних конструкцій, доцільно звернути увагу на сендвіч-панелі. Легкість будматеріалу робить його дешевшим, починаючи з виготовлення та закінчуючи транспортуванням та монтажем, а його енергоефективні якості дозволяють економити на опаленні вже на етапі експлуатації.

Якщо є бажання заощадити на якісному комплексі будівель та швидко окупити кошти, генпідряд компанія «Viton» рекомендує технологію швидкомонтованих будівель із сендвіч-панелей.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини