Доцільність швидкозведених сучасних складів із сендвіч-панелей.

Доцільність швидкозведених сучасних складів із сендвіч-панелей.
28-01-2022

Склад – це приміщення, призначене для зберігання будь-якої продукції або інших матеріальних цінностей для різних цілей, будь то сезонний продаж, дозрівання продукції або захист від зовнішніх факторів. Бувають різного методу будівництва, призначення та класифікації за ступенями.

Розглядаючи методи будівництва, найбільш на ринку виділяються склади за технологіями, що швидко зводяться.

На це є кілька досить вагомих причин:

Порівняно з орендою складських приміщень або капітальних методів будівництва – БМЗ значно перевищують.

Переваги будівель, що швидко будуються, можуть розкриватися і в залежності від того, який склад планується зводитися. Якщо, наприклад, це тимчасовий склад, хорошим рішенням буде легкі сталеві тонкостінні конструкції, а якщо потрібен комплексний, утеплений і багатофункціональний, то вибір варто віддати металопрофілям та сендвіч-панелям.

Генпідряд компанія Viton зводить об'єкти будь-якого призначення від 1000 м2 і більше, включаючи склади, холодильники, гаражі, які можуть бути побудовані на грунтах з низькою несучою здатністю, застосовуючи в роботі технологію «сендвіч-панелі». Незважаючи на призначення складу, всі роботи повинні виконуватися координовано, точно і професійно, як працюють, наприклад, фахівці «Viton».

Вся співпраця з компанією може відбуватися комплексно, від розробки проекту до здачі об'єкта в експлуатацію, витончено виконуючи всі його етапи.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини