Будівництво автосервісу від компанії Viton.

Будівництво автосервісу від компанії Viton.
08-10-2021

Генпідряд компанія «Viton® » спеціалізується на возведенні швидкомонтованих будівель на основі металевого каркасу та її подальшій обшивці сендвіч-панелями. 

Таким швидким та економічним методом можна зводити промислові, сільськогосподарські об'єкти, склади, спорткомплекси, комерційні будинки, включаючи автосервіси.

При виборі в якості свого доходу СТО, потрібно враховувати всі чинні нормативи та стандарти цієї будівлі, максимально підвищити ступінь пожежної безпеки під час експлуатації та не економити безглуздо на будівельних матеріалах.

Етапи будівництва СТО

При проектуванні автосервісу повинні бути розглянуті всі нюанси такого будівництва та містити розрахунки несучих металоконструкцій, враховувати можливу вагу автомобілів та обладнання, комфортні габарити приміщень, проведення всіх видів комунікацій та інших важливих моментів. Звертаючись до нашої компанії, у процесі співпраці ми розробимо грамотну проектну документацію, що враховує технічні, функціональні, економічні та архітектурні рішення.

Після етапу проектування компанія візьметься за підготовку майданчика для проведення земельних робіт. Переваги ШМБ дозволяють скоротити витрати на встановлення фундаменту на 30% через малу вагу майбутньої конструкції.

Після встановлення фундаменту та поставки будматеріалів на будмайданчик, наші фахівці почнуть монтувати металоконструкції та огороджувальні матеріали. Такі роботи не вимагають залучення будівельної техніки та великої кількості робітників, монтаж проходить швидко та без особливих зусиль.

Далі йде проведення комунікацій та обшивка будівлі фасадними панелями згідно проекту.

Чому ми?

Весь комплекс послуг команда Viton виконує професійно з чітким дотриманням технології, правил та в стислий термін. Компанія пропонує оптимальну цінову політику, будматеріали від найкращих постачальників, вибір типових чи індивідуальних проектів з урахуванням побажань клієнта, оперативність будівництва, сприятливе та надійне використання будівлі у процесі експлуатації.

При виборі технології швидкомонтованих будівель для автосервісу і нашої компанії як Генпідряд, ви зможете стартувати свій бізнес з мінімальними інвестиціями, порівняно швидко повернути грошові вкладення і вийти в плюс.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини