Стадіони БМЗ із сендвіч-панелей.

Стадіони БМЗ із сендвіч-панелей.
05-09-2021

Швидко та легко монтовані будівлі з каркасних металоконструкцій з прикріпленими до них сендвіч панелями стрімко завойовують симпатії і забудовників, і замовників.

Незважаючи на те, що процес гри у футбол та його правила залишаються незмінними протягом цілого століття, сучасні вболівальники зовсім по-іншому сприймають усю атмосферу гри всередині стадіону, як було, наприклад, 15-20 років тому.

Інноваційні технології будівництва БМЗ дозволяють при малій кількості використаного витратного матеріалу зводити великогабаритні споруди, що дозволяє не лише зберегти, а й збільшити кількість уболівальників на спортивній арені, а також невдовзі повернути інвестиційні вкладення.

Етапи будівництва

Спортивно-видовищні об'єкти мають свої особливості у підході до будівництва, які потребують особливо ретельного дотримання технології та алгоритму.

Проектування футбольного стадіону виконується у кілька етапів:

Порівняно з іншими типами спортивних споруд, на прикладі швидкозведеного футбольного стадіону, повинні бути обов'язково присутні наступні комплектації будівлі, для максимального комфорту як глядачів, так і гравців:

Пріоритетні властивості експлуатації стадіонів, що швидко будуються.

При переході з традиційного будівництва на технологію енергоефективних будівель, що швидко зводяться, ви вже економите свій час і фінанси.

Генпідряд компанія «Вітон» пропонує вам свої послуги з будівництва спортивного стадіону «Під ключ» з гарантією збереження наступних переваг:

Збереження можливостей з урахуванням вирішення будь-яких дизайнерських, архітектурних, герметичних, габаритних питань дозволяють нашим кваліфікованим фахівцям втілювати в життя будь-які мрії та побажання замовників у призначений рядок.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини