Застосування гофробалки у швидкомонтованих будівлях від VITON.

Застосування гофробалки у швидкомонтованих будівлях від VITON.
04-11-2022

Ідея виготовлення гофрованих балок заклалася на початку 20 століття вченими і зараз має велику варіацію застосування.

Гофробалка або SIN-балка - це різновид зварювальних двотаврових балок, що відрізняються своєю легкістю в порівнянні зі сталевою гарячекатаною.

Ригеля і колони з гофрованою стінкою можна зустріти у зведенні промислових будівель, прогонових мостових споруд та інших.
Двотаври мають складну конфігурацію "Н" перерізу, що додає таким чином додаткову стійкість до статичних навантажень, зменшуючи ймовірність усадки, зсувів, утворення тріщин в елементах конструкції. SIN-балка має сталеву гофровану стінку, додаючи ще й стійкість навантаження на вигин при менших витратах на метал.
Саме такі балки як несучі елементи використовують фахівці компанії VITON.

Переваги гофрованих балок у порівнянні з аналогами такі:

Компанія VITON виготовляє гофробалки за ринковими цінами від 2 до 10 мм завтовшки, залежно від проектної документації. З'єднується з гарячекатаними полицями різних розмірів безперервним одностороннім швом за допомогою зварювання. Розміри верхньої та нижньої полиці поставляються за бажанням клієнта, але ширина має бути однаковою завжди.

Виготовляються гофробалки згідно з усіма стандартами процесу виробництва. Контролюється та документується на всіх етапах аж до поставки замовнику або на будмайданчик.

Як результат, за загальної картини, використання полегшеного двотавра з сендвіч-панелями буде максимально економічним рішенням для замовника.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини