Головні помилки під час обшивки будівлі сендвіч-панелями.

Головні помилки під час обшивки будівлі сендвіч-панелями.
05-02-2021

Здається, що вже нікого не треба переконувати у перевагах металокаркасного будівництва.

Технології ШМБ міцно закріпилися на ринку комерційного будівництва та зарекомендували себе як чудова альтернатива традиційним методам зведення будівель.

Про численні переваги швидкомонтованих будівель із сендвіч-панелей, вже багато разів говорилося.

Сьогодні йтиметься про те, як усі переваги цих будматеріалів максимально проявити та зберегти, щоб комерційний об'єкт міг служити своєму власнику десятиліття, не приносячи йому додаткових проблем.

Фахівці знають, що монтаж сендвіч-панелей - справа відповідальна, що має безліч нюансів. Так, зараз можна в інтернеті знайти докладну відео-інструкцію з обшивки конструкцій панелями, але все ж таки, якщо ви ніколи цього не робили - не ризикуйте. Для цього є спеціалізовані компанії, наприклад Viton, що має у своєму портфоліо десятки успішних кейсів. Наші монтажники не допустять поширених похибок, властивих новачкам чи будівельникам із невеликим досвідом.

Так які ж помилки найчастіше зустрічаються при будівництві будівель із сендвіч-панелей?

Типові помилки при монтажі

Для ідеальної експлуатації сендвіч-панелей у ролі огородження ШМБ слід не допускати таких основних прорахунків на кожному етапі робіт:

Взагалі зберігання панелей – окрема тема. Їх не потрібно складувати з іншими будматеріалами, які можуть деформувати, подряпати або завдати ще будь-якого механічного пошкодження, а також їх бажано захистити від ультрафіолету.

Ці та інші тонкощі монтажу відомі досвідченим фахівцям компанії Viton, тому замовляючи нам зведення будівлі з сендвіч-панелей під ключ, ціна якого обійдеться до того ж на 30–40% нижчою, ніж при звичайному будівництві, ви можете бути впевненими, що жоден нюанс не буде втрачено, і об'єкт прослужить багато років.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини