Графік виконання робіт для швидкомонтованих будівель.

Графік виконання робіт для швидкомонтованих будівель.
29-03-2023

Скорочення термінів будівництва, зменшення витрат на матеріали та виконання будівельних робіт – фактори оптимізації підприємницької діяльності.

Відмовляючись від капітального будівництва на користь будівлі, що швидко зводиться на металокаркасі, власник домагається суттєвої економії фінансів і швидкої здачі в експлуатацію об'єкта, що відповідає вимогам проекту.

Максимально стислий графік будівництва – одна з головних переваг каркасного будівництва.

Будівництво швидкомонтованих будівель на металокаркасі: швидкість і зручність

На відміну від традиційної технології зведення будівель, для будівництва БМЗ не потрібні результати проходження експертизи та дозвіл на будівництво. Зменшений список проектної документації спрощує та прискорює процес зведення. Типовий перелік включає архітектурно-будівельні креслення, проект залізобетонних конструкцій (фундаменту) та металоконструкцій.

Проектування будівлі в 3D моделі дозволяє мінімізувати ймовірність помилок у проекті та прискорити процес складання на всіх етапах завдяки тому, що будівельники мають можливість ознайомитись із візуалізацією.

Для створення проекту, що відповідає вимогам замовника, у розробці потрібно врахувати цільове призначення, кліматичні умови, геометричні та фізичні характеристики, а також технологічні потреби. На підставі цього визначається ухил покрівлі, величина прольотів, крок колон, величина снігового покриву швидкомонтованих будівель з сендвіч-панелей.

Швидкомонтовані будівлі: терміни виконання робіт

Після узгодження проектної документації здійснюється поетапне зведення об'єкта. Проектно-будівельна компанія Viton готова реалізувати проект за 60 днів, що включає:

Укладання підлоги передують етапи підключення до інженерних комунікацій, встановлення дверей та вікон. Завершує будівництво швидкомонтованих будівель із сендвіч-панелей благоустрій території навколо БМЗ.

Будівництво складів та ангарів, промислових та громадських приміщень із металоконструкцій – це універсальне рішення для власника бізнесу. Міцні, надійні довговічні будинки можуть експлуатуватися кілька десятиліть без капітального та косметичного ремонту, при необхідності демонтуються та трансформуються. Щоб дізнатися вартість будівництва складу під ключ, скористайтесь калькулятором на сайті компанії Viton: ми надішлемо розрахунок на електронну пошту.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини