Ключові моменти при оформленні проектно-дозвільної документації для будівництва БМЗ.

Ключові моменти при оформленні проектно-дозвільної документації для будівництва БМЗ.
17-08-2020

В Україні з кожним роком стають все популярнішими будівлі, що швидко монтуються.

Вони виготовляються з металоконструкцій, що з'єднуються болтами або анкерами, а стіни створюють із сендвіч-панелей.

Тож у таких спорудах не холодно взимку. Дізнатися подробиці та зробити замовлення можна у компанії VIton.

Робота з виготовлення швидкомонтованих ангарів, виробничих споруд, складів та інших будівель передбачає обов'язкове проектування. Можна взяти готовий типовий проект та доопрацювати його під свої потреби або замовити створення проекту з нуля. Після цього обов'язково потрібно буде отримати дозвіл на будівництво.

У готовому проекті повинні бути вказані відібрані матеріали для будівель, що швидко будуються, використовувані технології, розрахунки по фундаменту та конструкціям залежно від умов експлуатації та рельєфу місцевості.

Всі ці ключові моменти суворо регламентуються законодавством, і без підготовки та погодження проекту, а також отримання дозволу на будівництво, забудовник може зазнати значних збитків (від штрафів до повного знесення будівлі).

Оформлення проектно-дозвільної документації

Забудовник, який веде будівництво БМЗ, повинен мати в наявності:

Щоб отримати всі необхідні дозволи, потрібно, щоб проект було складено грамотно. Тут важливі два моменти:

Добре, що з останнім зазвичай проблем не буває. Виробники сендвіч-панелей в Україні справно виконують свою роботу, випускаючи якісну та надійну сировину для БМЗ.

На другому етапі робіт проводиться експертиза готового проекту, а далі виходить дозвіл на будівництво у відповідному органі держконтролю. У середньому на отримання дозволу йде близько 3-4 тижнів, якщо правильно заповнені всі документи. Після цього можна укладати договір із забудовником та будувати.

Якщо цікавить будівництво за технологією швидкомонтованих будівель, замовити проект будинку з сендвіч панелей можна в компанії VIton. Проектування буде здійснено швидко та грамотно, з урахуванням будь-яких побажань замовника. Такий проект швидко пройде узгодження, і буде отримано дозвіл на будівництво. Звертайтесь!

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини