Комплекс послуг, що надається Viton, під час будівництва спортивних об'єктів.

Комплекс послуг, що надається Viton, під час будівництва спортивних об'єктів.
25-02-2020

Мода на здоровий спосіб життя та заняття спортом спричинила збільшення кількості спортивних об'єктів.

Це змусило будівельників шукати нові нестандартні рішення, одне з яких – використання технології швидкомонтованих будівель на основі металоконструкцій.

Цим будинкам характерно:

Проектна будівельна компанія ТОВ Viton є надійним та сумлінним підприємством зі спорудження промислових та комерційних будівель, сільськогосподарських та спортивних комплексів швидкомонтованих споруд.

Технологія швидкобудуюємі будівель з металу каркасу з сендвіч панелями нашої компанії дозволяє випускати і реалізовувати такі об'єкти:

Спортивне будівництво з Viton стало реальністю за короткий термін звести якісний недорогий спортивний комплекс.

Проектування будівельного комплексу будь-якої складності є вигідним капіталовкладенням з мінімальними витратами в короткі терміни та високою якістю роботи.

Завдяки чудовій тепло- та звукоізоляції спортивні швидкобудуюємі споруди повністю відповідають потребам клієнтів: мінімальні витрати на опалення приміщення та спортивне будівництво можливе у дворах житлових комплексів. Це можуть бути фітнес зали, криті льодові ковзанки та тенісні корти, більярдні та боулінги.

Вартість будівництва будь-якого спортивного майданчика дає змогу заощадити до 70% коштів у порівнянні з капітальним будівництвом, тому що не потрібно рити глибокі котловани та заливати дуже міцний фундамент. Що у свою чергу скорочує терміни спортивного будівництва та здавання об'єкта за формулою “все включено”.

Під час будівництва спортивних об'єктів компанія Viton надає набір наступних послуг:

Недорогий якісний спортивний комплекс у найкоротші терміни у наш час став реальністю зі спеціалістами із солідною репутацією, а саме ТОВ Viton.

Побудувати красиву сучасну будівлю чи то фітнес клуб, боулінг, спортзал, льодова арена чи футбольне, волейбольне та баскетбольне поле у поєднанні з комфортом та естетичним виглядом вам допоможе наша компанія. Нам можна повністю довірити проектування будівельного комплексу, а також весь пакет будівельних робіт зі зведення під ключ.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини