Конструктивні елементи каркасних швидкомонтованих будівель.

Конструктивні елементи каркасних швидкомонтованих будівель.
28-03-2019

Швидкомонтовані каркасні будівлі знаходять широке застосування для будівництва складів, магазинів, сервісних станцій, гаражів, виробничих цехів, офісів і т.д.

Популярність таких будов пов'язана з їх перевагами по легкості та високій швидкості зведення, можливості швидкого демонтажу та монтажу на новій будівельній ділянці, швидкої окупності інвестиційних витрат.

Каркасні швидкобудуюємі будівлі можуть включати кілька поверхів, зводяться в будь-який період року в короткі терміни з екологічних матеріалів.

Каркасні будівлі з металоконструкцій обходяться дуже економно щодо традиційного будівництва за рахунок кількох факторів:

Основні конструктивні елементи каркасних будівель

Легкомонтовані каркасні будівлі включають кілька основних елементів конструкції:

  1. Фундамент під будову (стрічкового типу - підходить під будь-яке ґрунтове покриття на будівельній ділянці; на слабких ґрунтах доцільно зводити стовпчастий фундамент; основа під каркасна будова з монопліти з бетону; пальовий, складений з паль гвинтових, або буронабивних, точкових);
  2. Трубчасті колони квадратного профілю, за якими розподіляється основне навантаження від каркаса та обшивки до нього;
  3. Металеві конструкції — служать основою під покрівлю каркасних будівель, що швидко зводяться;
  4. Балки для жорсткості каркасу загалом;
  5. Обшивальний матеріал для стін (профлисти або утеплені сендвіч-панелі);
  6. Додаткові елементи конструкції.

В індивідуальних проектах на каркасні будівлі, основні конструктивні компоненти можуть доповнюватися іншими, залежно від запитів клієнтів. Складання каркасних будівель з металоконструкцій проводиться безпосередньо на місці ділянки будівництва об'єкта. У довжину будова може бути будь-якого розміру, завширшки — не більше 100 метрів. Доставка металоконструкцій виконується у розібраному вигляді. Завдяки малогабаритності конструкційних елементів витрати на їхнє транспортування відносно невисокі.

Компанія Viton виконує якісний монтаж будівель, що швидко зводяться. Viton — проектно-монтажна компанія, в портфоліо робіт якої присутнє зведення ряду каркасних будівель, що швидко будуються, під різні бізнес-мети.

Ми виконуємо проекти «під ключ»: починаючи з розробки проектної документації до монтажу конструкції.

За електронною формою на сайті компанії Viton можна надати базові вихідні дані для розробки проекту на монтаж будівель, що швидко зводяться, і отримати попередній розрахунок проектної вартості зведення будівлі в перерахунку на 1 кв.м.

Довіряйте професіоналам – ми гарантуємо чудовий довгостроковий результат за проектами будь-якої складності!

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини