Конструктивні рішення для будівництва тваринницьких комплексів від Viton.

Конструктивні рішення для будівництва тваринницьких комплексів від Viton.
22-04-2020

У сучасних спорудах для утримання та обслуговування тварин все більше використовуються легкі та утеплені матеріали.

Будівництво ШМБ (швидкомонтованих будівель) займає менше часу, ніж зведення будівель з бетонних, цегляних і керамічних матеріалів.

Надійний сталевий каркас і обшивка з сендвіч-панелей мають довговічність, гарне енергозбереження, звукоізоляцію, здатність витримувати атмосферні опади.

Види організації території

Плануються і будуються швидкобудуюємі будівлі для сільського господарства в кілька етапів: проектування, розрахунки матеріалів, підготовка профілю та панелей, безпосереднє будівництво.

Будівлі для утримання тварин та технічні приміщення можуть зводитися кількома способами:

Будівництво швидкомонтованих будівель та їх переваги

Каркасні корівники, свинарники та споруди для утримання інших видів тварин переважно будуються на легкому стрічковому фундаменті з опалубкою або на палях. Після утеплення та встановлення гідроізоляції в підлоговому покритті монтуються несучі опори, каркас. Металеві профілі з'єднуються між собою шурупами, іншими кріпленнями без використання зварювання. Для утеплення будівель підходять матеріали з мінеральною ватою, пінополіуритановим наповнювачем та іншими сучасними утеплювачами.

Стіни можуть монтуватися як пересувні панелі, щоб легко провітрювати та освітлювати приміщення. Внутрішній простір розділяється перегородками для стійл, інших відділень, підлога оснащується системою грязьового стоку, підводяться очисні системи, водопровід та електрику. Додатково може встановлюватись система автоматичної подачі корму.

На корівники, що швидко зводяться свинарники, ціна підрядником встановлюється після розробки проекту та підрахунку кількості матеріалів.

Сендвіч-панелі, що застосовуються в будівництві БМЗ, популярні з ряду причин:

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини