Крите футбольне поле з швидкомонтованих конструкцій від компанії «Вітон».

Крите футбольне поле з швидкомонтованих конструкцій від компанії «Вітон».
08-01-2020

Спортивна арена - це величезного розміру споруда, в якій знаходиться велика кількість людей.

Воно вимагає особливих технологій для будівництва безпечної будівлі.

З розвитком спорту зростає необхідність зведення таких будівель. Раніше будівництво футбольного поля розтягувалося на рік.
Сучасні технології швидкобудуюємі конструкцій, допомагають вирішувати проблему будівництва, в рази швидше.

Переваги швидкомонтованих конструкцій

На відміну від капітальних будівель, швидкобудуюємі конструкції мають ряд переваг, користуються великою популярністю при будівництві. Сучасні футбольні поля частіше роблять критими, щоб була можливість проводити матчі за будь-якої погоди, тренуватися підростаючому поколінню. Самі комплекси мають різний дизайн та розміри, де враховуються і додаткові приміщення.

Каркасний футбольний манеж монтується в найкоротший термін. Для зведення не потрібно масивного фундаменту, що істотно скорочує капіталовкладення та терміни здачі в експлуатацію. Готові конструкції доставляються на місце та монтуються на підставі заданих креслень. При зведенні каркаса не потрібна важка спецтехніка, роботи проводять без використання зварювальних робіт. Деталі конструкції кріпляться між собою болтами.

Швидкомонтовані футбольні поля мають різноманітну модифікацію та дизайн. За бажанням замовника, проектант може врахувати будь-які побажання. Враховується інтер'єр, розташування місць на стадіоні, кількість додаткових приміщень, матеріал з якого будуватиметься об'єкт. Зовні будівля може бути різноманітного кольору (однотонною або комбінованою). Дах стадіону має різну форму, але завжди прозорий. Індивідуальні проекти дорожчі, ніж типові.

Футбольний ангар ціна якого залежить від матеріалів та розмірів буде у будь-якому випадку на 60% дешевше, ніж капітальний об'єкт. Будівництво таких будівель скоротиться до 3-6 місяців, капітальні об'єкти будуються роками.

Збирати конструкції можна будь-якої пори року. Погодні умови не впливають на збирання. «Мокри роботи» відсутні, що дає можливість не переривати будівництво в зимовий період.

Швидкомонтовані конструкції мають високу міцність, протистоять атмосферним і сейсмічним відхиленням. Підвищені антикорозійні властивості продовжують термін служби. За час експлуатації споруда не втрачає свого естетичного вигляду.

Використання сендвіч-панелей робить будівлю енергоефективною, зберігається тепло, економиться електроенергія. Немає потреби у додатковому утепленні, що значно економить кошти.

Ще однією особливістю каркасних футбольних манежів, що швидко зводяться, є те, що їх можливо демонтувати і перенести на інше місце. Це неможливо робити за капітального будівництва. Також, за потреби, можна легко розширити або перепланувати внутрішні та зовнішні приміщення.

Види каркасно-тентового способу

Для невеликих міст чи районів практикується зведення критих об'єктів:

Такі об'єкти мають невеликі розміри, низьку собівартість. Будівництво об'єкту відбувається у найкоротші терміни.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини