Легкі металоконструкції від компанії Вітон.

Легкі металоконструкції від компанії Вітон.
28-03-2019

В наш час важливу роль відіграє час, витрачений на будівництво будівлі.

Щоб помітно прискорити процес спорудження компанія Вітон застосовують нове рішення SIN-балка.

СІН-балка (або гофрований двотавр) - полегшена гофрована балка - це різновид зварених двотаврів з гофрованою стінкою зі сталі, товщина яких від 2 мм до 3 мм.

Це двотаври та профільовані листи з полицями паралельних граней. Найбільшою популярністю користуються споруди, виготовлені з легких металоконструкцій із тонкостінними гнутими профілями. Але будівлі з тонкостінних гнутих профілів зараз є найкращим рішенням з боку економії та привабливого зовнішнього вигляду.

Ця технологія дає можливість спорудження будівлі без застосування зварювальних робіт, оскільки металокаркас кріпиться на болтові з'єднання. Каркас з цього матеріалу збирається за пару тижнів, тому що відрізняється високою заводською готовністю. Ця споруда не вимагає допомоги спеціалізованих робітників та недешевого будівельного обладнання. Найбільш оптимальні характеристики цього будматеріалу дають можливість будувати каркаси громадських та виробничих споруд різноманітних форм та розмірів.

Крім цього, таким будинкам можна надати гарний вигляд фасаду, використовуючи при цьому сендвіч панелі різних кольорів та оздоблювальних матеріалів. За своїми характеристиками сендвіч панелі десь удесятеро кращі за традиційні будматеріали. Вони мають гарну вогнестійкість, що дозволяє застосувати ці сендвіч-панелі в ролі протипожежних бар'єрів і зовнішніх огороджувальних конструкцій. Сендвіч-панелі не передають навантаження на фундамент та несучі елементи будівлі.

Це дозволить знизити матеріальні витрати. Деталі каркаса з'єднують за допомогою шурупів це дуже прискорює процес монтажу будівлі. Головна перевага легких металоконструкцій – це можливість перенесення каркасу в заводські цехи, що покращує якість споруди, оскільки не впливатимуть природні умови. Використовуючи такі матеріали у громадському та промисловому будівництві ви суттєво зменшите грошові витрати та прискорите час зведення.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини