Виробництво та монтаж будівельних металоконструкцій від Viton.

Виробництво та монтаж будівельних металоконструкцій від Viton.
10-11-2022

Генпідряд компанія VITON професійно та на совість виконує будівельні роботи швидкомонтованих споруд, починаючи з грамотної проектної документації і закінчуючи монтажем комунікацій, додаткових елементів та здаванням нерухомості в експлуатацію.

З будівельних матеріалів, застосовуємо міцний металевий каркас та огороджувальні конструкції – сендвіч-панелі.

Виготовляємо на виробництві відповідно до всіх норм та стандартів.

Металоконструкції – найважливіша складова будівлі, які є її основою.
Складаються з наступного набору компонентів:

Технологія дозволяє зводити такі види будівель за призначенням:

Компанія VITON веде свою діяльність по всій підконтрольній території України, здійснює оперативне постачання матеріалів на будмайданчик та проводить монтаж металоконструкцій.

Конкурентоспроможними якостями швидкомонтованих конструкцій є їх надійність і міцність, і це з урахуванням їхньої маловагомості. Йде вплив і на загальне тло витрат, де фундамент стає дешевшим і простіше, а енергоефективні сендвіч-панелі дозволяють економити вже на опаленні під час експлуатації. Значною мірою це залежить від грамотно складеної проектної документації, що забезпечує безпечний і комфортний функціонал будівлі протягом багатьох років.

Досвід і кваліфікація фахівців Компанії VITON, високоякісні матеріали і новітнє обладнання в рази підвищують вже маючі незаперечні плюси каркасного будівництва.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини