На чому можна і не можна економити при будівництві швидкомонтованих будівель.

На чому можна і не можна економити при будівництві швидкомонтованих будівель.
13-04-2021

Вибираючи технологію швидкобудівельних будівель для вашого бізнесу, ви стаєте на правильний шлях з питань економії та якнайшвидшого повернення вкладень з мінімальними ризиками.

Металокаркасні приміщення переганяють переважно інші капітальні типи зведення наступним списком факторів:

З питань економії на тих чи інших етапах будівництва БМЗ потрібно ретельно вникнути у розуміння та вибори розробки проекту, технології, фахівців, місця зведення та інших важливих аспектів.

Концепція етапів, з якими вам доведеться зіткнутися:

Вибір проведення будівництва.

Найвигідніше і найбезпечніше довірити вашу будівлю однієї професійної генпідрядної компанії, де присутні кваліфіковані фахівці.

На відміну від будівництва власними силами або найму робітників, ви отримуєте широкі можливості для економії коштів:

На цьому пункті краще не заощаджувати, якщо ви не є професійним будівельником, який знає всі тонкощі в роботі та підборі робітників.

Проект будівлі.

Починаючи реалізацію своїх ідей та бажань, замовник стикається з черговим пунктом зведення споруди, яку займає – проектування. Якісний проект допомагає уникнути багатьох помилок при будівництві, через що вам не доведеться переплачувати на подальших етапах та експлуатації. Грамотно розподіліть свої фінансові можливості та складіть картину майбутнього будівництва, щоб визначити моменти, де і як можна заощадити.

Економія на цьому етапі можлива за таких умов:

Вибір та закупівля матеріалів.

Розібравшись із вибором технології зведення вашої будівлі, залежно від функціональних та технологічних моментів, потрібно підібрати правильні будматеріали з урахуванням ваших фінансових можливостей. Генпідряд компанія «Вітон» рекомендує легкі та теплі сендвіч-панелі, які відрізняються від своїх аналогів енергоефективністю, стійкістю до різних механічних та температурних впливів, маловагомістю та іншими не менш привабливими характеристиками. Більш детально можна прочитати про них у цій статті.

Ретельно обирайте місце та кількість закупівлі матеріалів, користуйтесь рекомендаціями професійних будівельних компаній, порівнюйте ціни та користуйтеся знижками, щоб максимально мінімізувати витрати. Не нехтуйте якістю матеріалів, від них залежить довговічність будівлі.

Скористайтеся проектом та продумайте, які з них можна замінити на дешевші альтернативи.

Доставка/розвантаження.

Швидкомонтовані будівлі відрізняються від інших традиційних видів будівництва своїми легкими у вазі матеріалами, що дозволяють відмовлятися від залучення важкої спецтехніки та найму великої кількості робітників для монтування. Іноді підрядні компанії пропонують безкоштовні послуги з транспортування будматеріалів, користуйтеся такою можливістю для економії фінансів.

Зведення фундаменту.

Хоча каркасні будівлі і справді набагато менше навантажують фундамент, ніж цегляна кладка чи бетон, не варто економити на цьому пункті та недооцінювати зовнішні навантаження.
Грамотно вкластися в проект, для визначення максимальної точності навантажень, і продумайте технічне питання будівництва фундаменту власними силами або із залученням генпідрядної компанії, щоб не пошкодувати при подальшій експлуатації.

Покрівля.

Форма та складність кладки даху прямо пропорційна вашим фінансовим вкладенням у неї. Найкраще заощадити на даному етапі та вибрати максимально просту форму зі збереженням якості та довговічності матеріалів.

Підводячи підсумок, можна з упевненістю сказати, що варіантів економії безліч, але вони не повинні бути причиною зниження якості виконуваних робіт.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини