Набірні та заводські сендвіч панелі для стін: головні особливості генпідрядника «Вітон».

Набірні та заводські сендвіч панелі для стін: головні особливості генпідрядника «Вітон».
13-11-2020

Сендвіч-панелі – дуже популярний будівельний матеріал у всьому світі.

Він має чудові характеристики: високий показник енергоефективності, стійкість до впливу вологи, шуму, клімату.

Панелі швидко та легко монтуються, що дозволяє зведеній будівлі оперативно окупити інвестиції.

Стінові сендвіч-панелі використовують для будівництва споруди різного призначення: це можуть бути торгові, спортивні, складські, промислові, адміністративні будівлі, а також малоповерхове житлове будівництво.

Для зведення стін із панелей заводським методом збираються горизонтальні та вертикальні елементи. Крім того, існують похилі огороджувальні конструкції.

Крім заводських, існують набірні сендвіч панелі, купити які в деяких випадках є економічно вигідним рішенням, хоча в цілому розрахунки показують, що заводські елементи в результаті вигідніше більш ніж на 20%. У таких панелях застосовується ефективний утеплювач, а також використовується сталевий оцинкований профіль, на який наноситься полімерне покриття. В даному типі панелей, як і в заводській збірці, передбачено гідро-і вітрозахист, тому елементи будуть стійкими до впливу навіть суворого клімату. Якщо для вашого будівництва раціональніше купувати саме набірні панелі, то обов'язково потрібно вибрати гідну компанію та купити сендвіч-панелі від виробника із заслуженою репутацією. Тільки в такому випадку вам буде надано вибір варіантів комплектації, а щодо ремонтопридатності, економічності та шумоізоляції можна буде не хвилюватись. При цьому вартість швидкомонтованих конструкцій є важливим, але не основним фактором при виборі постачальника.

Відмінності стінових сендвіч-панелей

Стінові та покрівельні сендвіч-панелі мають свої принципові відмінності, оцінити які не фахівцю досить важко, адже всі види панелей ідентичні за своєю структурою.

Покрівельна панель має особливе ребро жорсткості, яке покликане посилити міцність виробу та служить для надійності з'єднання елементів між собою. Стінова панель такого ребра не має. Задля справедливості слід зазначити, що існує і тип покрівельних панелей без цього ребра - панелі для покрівлі з фальцевим з'єднанням.

Також покрівельні та стінові панелі можуть відрізнятися внутрішнім шаром- як правило, це мінераловатна плита, металевим облицюванням (гладким або хвильовим) і граничними відхиленнями геометричних розмірів. Стандартна висота профілю сталевого листа для стінової панелі – близько 0,8 мм. Стінові панелі від покрівельних відрізняють і види з'єднань. При встановленні головна відмінність стінової панелі від покрівельної полягає у додаткових елементах. Може відрізняти стінові сендвіч панелі ціна.

Зверніться до фахівців, і вас безкоштовно проконсультують щодо вибору панелей з усіма розцінками на покрівельні та стінові варіанти.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини