Оптимальна вантажоспроможність та запас міцності каркасних конструкцій – ТОВ «Вітон».

Оптимальна вантажоспроможність та запас міцності каркасних конструкцій – ТОВ «Вітон».
13-07-2020

Швидкомонтовані будинки та каркасні будівлі впевнено лідирують у будівництві, маючи низку переваг над капітальним домобудуванням.

На відміну від залізобетонних або дерев'яних конструкцій, будівництво швидкомонтованих будівель має ряд переваг: металевий каркас, з більш довгим терміном служби та характеристиками міцності.

Технологія каркасних конструкцій повсюдно поширена під час будівництва будівель: комерційних, промислових, сільськогосподарських і спортивних комплексів.

Переваги каркасних конструкцій

Швидкомонтовані каркасні будівлі в максимально короткий термін завоювали будівельний ринок, вигідно відрізняючись своєю ефективністю, функціональністю та економічною складовою:

Профіль для каркасу оцинкований, виготовляється на заводах із низьколегованої сталі, що обумовлює особливу міцність конструкції. Антикорозійне покриття захищає метал від хімічних та атмосферних явищ. Новаторська форма профілю – гнутозварна – зменшила товщину, без впливу на міцність. Профіль легкий та пластичний. Навіть якщо фундамент просяде, конструкція залишиться цілісною. Максимальна вантажоспроможність – 50 тонн.

Металевий каркас на основі син-балки

При зведенні каркасних конструкцій враховується величезна кількість параметрів, таких як здатність, що несе, загальна металомісткість каркаса і т.д.

Гофрована балка (SIN) активно використовується для зведення каркасних конструкцій. Гофробалка (SIN) відноситься до полегшених зварних двутаврів, що виготовляються шляхом зварювання складових елементів в цілісну систему. Стінка - хвиляста профільована, має дві полиці - смуги листової сталі з відстанню між ними від 2 мм до 3 мм. Такий металокаркас син-балки істотно знижує металоємність конструкції, не порушуючи здатність балки, що несе.

Син-балки використовуються як складова частина каркасу - як несучий елемент, колони, стійки, ділянки перекриттів.

У порівнянні зі звичайними металоконструкціями, використання син-балок дає низку переваг:

Така технологія — вдале рішення будівель, що швидко будуються для сільського господарства, площею понад 1000м2.

Компанія Вітон пропонує всі послуги з проектування, складання кошторисної документації, будівництва та постачання матеріалів для швидкомонтованих будинків.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини