Основні етапи будівництва швидкомонтованих будівель з металоконструкцій.

Основні етапи будівництва швидкомонтованих будівель з металоконструкцій.
29-01-2022

Ключову роль у будь-якому будівництві грає її швидкість возведення, оскільки це сприяє якнайшвидшому здійсненню своїх ідей і початку повернення коштів, витрачених на цю ж споруду.

Технологія швидкомонтованих будівель чудово підходить під реалізацію цього важливого аспекту, якщо враховувати її переваги, порівнюючи з іншими традиційними методами будівництва.

Ще одним незаперечним плюсом є легкість будівельних матеріалів, що сприяють економії на облаштування фундаменту, логістики, монтажу. Такі вигідні переваги за досить невелику вартість робіт підносять цей інноваційний винахід минулого століття на перші місця на будівельному ринку, хоч і робить перші кроки в Україні.

Але потрібно не забувати, що розкриття плюсів буде доступне тільки при дотриманні всіх норм і правил будівництва, дотримуючись покрокового виконання завдань, і на совість.

Розглядаючи етапи будівництва таких об'єктів, вони поділяються на:

Зазвичай всі етапи проходять швидко, без залучення спецтехніки і великої бригади фахівців. Всі матеріали кріпляться болтами, мінімально або взагалі не застосовуючи зварювання, що дозволяє розбирати та перевозити конструкцію в інше місце. Генпідряд компанія «Viton» займається зведенням металокаркасних будівель із сендвіч-панелей, гарантуючи високу якість та оптимальні ціни, з урахуванням побажань замовника. Професіонали компанії готові «супроводжувати» клієнта шляхом зведення всієї конструкції, від самого початку проектування, до повної її здачі в експлуатацію.

Існують різні види будівництва БМЗ, але найоптимальнішою буде пропозиція компанії Viton з наступних причин:

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини