Особливості будівництва виробничої лабораторії із металевого каркасу.

Особливості будівництва виробничої лабораторії із металевого каркасу.
06-05-2022

Генпідряд компанія «Viton» розпочала свою будівельну діяльність у 2013 році, і за допомогою швидкомонтованих технологій встигла реалізувати десятки успішних проектів, включаючи зведення лабораторій із металевого каркасу.

Виробничі об’єкти можуть вимагати обов'язкової наявності комфортної, безпечної та довговічної лабораторії, тому ШМБ спрямована на вирішення будівельних питань у стислий термін з одночасною мінімізацією витрат.

Перевагами металевого каркасу є:

При виборі варіантом будівництва металокаркас, лабораторія буде мати переваги навіть перед модульним методом. Це, наприклад, презентабельність будівлі та її необмеженість у габаритах, а також гнучкість при складанні індивідуального проекту. Якщо враховувати особливі вимоги, що виділяються при зведенні виробничої лабораторії, то це вирішення проблем з розміщенням обладнання та визначення ступеня механізації, тому краще на квадратурі приміщень не скупитися.

Залежно від типу виробництва, лабораторії можуть перетворюватися на комплекси, де разом з ними будуються склади або кімнати для персоналу, які вимагають грамотного підходу до них.

Вибираючи компанію «Viton» в якості генпідрядника, можна замовити будівництво великогабаритних будівель з послугою «під ключ», включаючи каркасну виробничу лабораторію, що вимагає мінімум сприяння з клієнтом.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини